Süpürge

Sizleri duygusal, fiziksel, manevi ve zihinsel arınmaya davet ediyoruz.

Konuş Benimle!

Yeni jenerasyonlar güncelin içinde yaşıyorlar. Başını kaldırmadan! Herşeyi her an online ortama aktarmak çabasındalar. Herşey fotoğraflanmalı ve Instagram ortamında paylaşılmalı! Gençler telefonla olayı dokümanlaştırmazlarsa yaşanmış saymıyorlar o anı!

Y Kuşağı

İşletme sahipleri: Y kuşağı sık sık iş değiştirmek istemeyebilir eğer işletmenizde iş ve sosyal güvenlik sağlanıyorsa. Fakat işi sevmezlerse, anneleri ve babaları gibi, dişlerini sıkıp o işyerinde kalmıyorlar.

Sosyal Medya ile Tarih Yazmak

Kissinger şöyle diyor: Halk kolayca sokağa dökülebilir ama orada ne yapacağını bilemez. Birşeyler elde etse bile o kazançla ne yapacağından da emin olamaz. Sonuçta marjinal kişilere dönüşürler çünkü stratejileri kısa sürede etkisiz hale gelir. Halk yılda 20 kere sokağa dökülmez, bunun da bir sınırı vardır ve bir sonraki süreçte ne yapman gerektiğini bilmesi gerekir. Bir sonraki adımı bilmeden sokaklara dökülen insanların hareketi sonuçsuz kalır.

Beyin Kontrolüyle Çalışan Tablet Bilgisayar

Akıllı telefonları sesle ve dokunarak kumanda etmeye yeni yeni alışmışken, en yeni kompütürleri hareketle yönlendirmeyi öğrenmeye koyulmuşken bir de beyin kontrolü ile yönetebileceğimiz cihazlarla test ediliyoruz.

Mağara2’de Sanal Gerçeklik

Şimdi bana Mağara2’de sanal gerçeklik yaşamaya var mısın deseler hiç birşey söylemeye hakkım yok. Yalnızca varım!

Dürüstlük Deneyi

“Yalan ve iman bir arada olmaz” der büyükler. Doğrudan şaşmamak gerekli.

Hareketsiz Bir Kuşak

Obezite ile savaşan halk sağlıkçıları, hareketsiz kuşağı dışarı çıkarabilmek ve aktiviteleri arttırabilmek için yeni formüller üretmek için kafa kafaya vermiş durumda.