Üstün Zekanın IQ Skorları

IQ sonuçları yüksek olan bir kişinin hayatta yüzde yüz başarılı olması beklenmeyeceği gibi, IQ skorları düşük bir kimsenin hayat okulunda sınıfta kalması da asla beklenemez! Hayat çoğu kez çok çalışmak, direnç, sebat, tahammül ve duruş gibi konularda üstün zeka gerektirir.

Apple İkonu Tim Cook

Apple ikonu Tim Cook günde 5-6 saat uyuyormuş. Uzun çalışma saatlerine başlamadan önce her gün düzenli egzersiz yaparak ter atıyormuş. Biz de duyduklarımızı paylaştık ki, belki birilerine ilham olur..

FOMO ile Yaşanmaz!

FOMO olmuşsun.. Sosyal medyada neleri kaçırdığını düşündükçe endişe sahibi olmuşsun. Depresyona girmişsin.. Üzgünüz ama sosyal medyada olanı biteni kaçırsan ne, kaçırmasan ne? Değer mi?

Sosyal Medya Yalnızları

Herkes kendi köşesinde.. Camdan bir dünyada.. Herkes yeni hevesler peşinde..Sosyal medya yalnızları mı oluyoruz?

Hayat, Okulun İzdüşümüdür

Öğrenciler okul yaşantısını gerçek yaşantının bir izdüşümü olarak görmeli ve bu süreyi hayat becerilerini arttırmak için kullanmalıdır.

İsim Çılgınlığı

Bebeğine Ahsen, Alarçın, Alya, Ares, Bermal, Çevrim, Çilek, Çiller, Darcan, Duyal, Evgin, Gün, Ildır, Ildız, Işıtan, İlgi, İlgin, İlkin, Jerfi, Kırca, Kırhan, Manço, Okşan, Parla, Perçem, Püren, Serin, Sıcak, Solmaz, Şelale, Tilbe, Ulaç, Ülgen gibi isimler verenleri yadırmaya hakkım yok!