YouTube ve Komplo Teorileri

YouTube ve Wikipedia ikilisi komplo teorilerine ait biligilerin daha geniş alanlara yayılmasını sağlamak üzere takım oluşturmuşlar! 

Amazon-Go

Ben de gitmek istiyorum Amazon Go marketlere.. Almak istediklerimi çantama attıktan sonra kuruş ödemeden dükkandan çıkıp gitmek.. Eğlenceli olmalı! Şimdilik yalnızca ABD’nin Washington eyaletinin başkenti Seattle’de bulunuyor.

Bilgisayar Oyunları Yazılım Ligi

2 Kasım ile 9 Kasım arasında gerçekleşecek bilgisayar oyunları yazılım ligi için ABD’de sinema salonu seçmek isteyenlere link..

2015 Küresel Düşünce Endeksi

2015 yılının en etkin düşünce üreten adayları The WorldPost tarafından tespit edildi. Adaylar “ortak entellektüelite” analizi adı altında Massachusetts Institute of Technology (MIT) tarafından incelendi. Tüm sosyal medyada “mention” yapılmaları ve “konuşulmaları” göz önünde bulunduruldu. Yani; hep göz önünde olmaları, sık sık konuşulmaları, Wikipedia ortamında, Twitter platformunda, bloglarda ve genel anlamda sosyal medyada isimlerinin geçiş yogunluğu baz alındı.

Sosyal Medyada Uyum

Sosyal medyanın tek amacı bağlantı kurmak olmamalı. Aynı zamanda diğer jenerasyonlarla bir uyum oluşturmalı.

Sosyal Medya, Belalım

Facebook, LinkedIn, MySpace, Twitter, YouTube, Flickr, WordPress, Blogger, Typepad, LiveJournal, Wikipedia, Wetpaint, Wikidot, Second Life, Del.icio.us, Digg, Reddit, Lulu

Teknoloji ve Yaşam Kalitesi

Geleceğin videoculuğu ve fotoğrafçılığı, projectörler kullanmak suretiyle fotoğrafları veya videoları üç boyutlu (holografi) olarak gösterebilecek.

İhanet Bolluğu

İhanetlere ait haberlere karşı kayıtsız davranmaya başladık. Sanki aldatmak artık bir norm haline geldi.