Alkolikler Nasıl Davranır?

Alkolik dediğimiz şahıslar günün büyük bir kısmını içki edinmek, içki içmek ve sonrasında içkinin etkisinden kurtulmak konularında düşünce üretmek ve uygulamakla geçirirler.

Çekicilik Analizi

Erkekler kadının yüzünde çekicilik beklerken sade makyaj arıyorlar.. Yani hafif makyaj, öyle “sürata sıvanmış gibi” makyaj değil.. Çünkü düz ve sade olan şey daha anlaşılır ve cazip geliyor insan beynine..

CIA Direktörü John Brennan Radyodaydı

Ben radyoda CIA direktörünü dinlemekten çok keyif aldım. Sonuçta hergün gördüğümüz, duyduğumuz bir kişilik değil kendisi.. Sizinle de paylaştım..

Herkeste Aynı Moda

Demem o ki, birileri tarafından moda yapılan birşey herkes için uygun olmayabilir. Herkes yapıyor diye yapmak sürüye dahil olmaktır, öyle değil mi? Kendin olmak farklılıktır! Bir tavsiye: Kendin ol!

Siber Güvenlik

Güvenlik soruları daha zeki hale getirildi. Örneğin “Annenin kızlık soyadı” sormak yerine telefondaki app ve uygulamaların ürettiği kodlar kullanılıyor. Kimlik tanıtıcı girişler üçlü kilit ile açılabilir hale getirildi (sahip olduğun birşey, bildiğin birşey, seni tanımlayan birşey, vs.).

Yaşlı demiyoruz, Tonton diyoruz

Profesör 85 yıllık yaşamına rağmen beyin gücü yerinde, uyanık, kreatif, türetici, yenilikçi bir karakter. Konuşmasından sağlıklı bir fiziksel yapıya ve keskin bir hafızaya sahip olduğu belliydi.

Siberuzay Güvenliği

Hiç beklenmedik telefonlara cevap verirken dikkatli olun. Firmanızda çalıştırdığınız kişiler, firmada çalışan yüksek rütbeli çalışanlar, network elemanları hakkında ve buna benzer konularda sorulan şahsi ve diğer bilgilere cevap vermeyin. Gelen emaillere dikkat edin. Gönderilen linkler, emin bir yerden gelmiyorsa açmayın. Hiç bilmediğiniz birinden geliyorsa kesinlikle açmayın. Şüpheli görünüyorsa açmayın. Bu emaillerin hepsini silerek temizleyin.

Yaşlanmayı Durdurmak

Göz etrafında oluşan kazayağı ya da ağız etrafındaki parantez, kadınların yaşlanmaya başladığını gösteren en belirgin göstergelerdendir. İleri yaşla gelen cilt deformasyonlarını geciktiren, hatta belki silebilen bir teknolojinin peşinde olduğunu söyleyen bir çalışma grubu, yaşlanmaya karşı bileşim hazırlamakta olduklarını bildirdi. Bu demektir ki; gençlik iksiri geldi gelecek! Sabredelim!

Civanın Sağlığa Zararları

Nelerde civa bulunur?
Pil
Termometre ve barometre
Ampul
Elektrik prizleri
Diş ürünleri/dental dolgular
Cilt beyazlaştırıcı kremler/kozmetikler