Neden Şimdi Olmasın?

Mutlu olmak mı? Amaca ulaşmak mı? Tutkuları ve hayalleri gerçekleştirmek mi? Tüm bunları yapmak için başlanacak zaman şimdidir. Herşeyden önce sorulacak soru şudur aslında: Neden şimdi olmasın?

Çözüm

Şimdi kendime yeniden hatırlatıyorum.. Çözüm var. Nereye tutunacağımı bilmediğim zamanlarda da aslında çözüm var. Belirsizlikler hayatın bir parçası. Sebat ise benim en sevdiğim özelliğim. O zaman belirsizlikleri zamana bırakıp bu süreçte çözümler için planlar yapmaya, ve O’na sarılmaya devam. Başka kimsem mi var? 

İnsan duyuları

İnsanların 5 duyusu olduğunu söyleyen yüzyıllar önce Aristo idi. Ve birçoğumuz bunu hala böyle bilmektedir. Beş algının ötesinde birçok algı ortaklaşa çalışmaktadır.

Rastgele Tavsiyeler

Kimseyi küçümseme. Genç misin? Zamanla yaşlanırsın. Güzel misin? Zamanla güzellik eskir. Zengin misin? Servet de uçabilir. Geriye kalan daima insanlıktır. Ve unutma. Sen de herkes gibi doğdun, yiyorsun, içiyorsun, uyuyorsun, tuvaleti kullanıyorsun, hastalanıyorsun. Kimden ne üstünlüğün olabilir ki? Kibirlenme!

Hayat Beklentileri ve Tavsiyeler

Hayat beklentileri ve tavsiyelerin kaç tanesini uyguladığımı merak ediyorsanız, bilin ki her gün 1’den 5’e kadar tüm stepleri uyguluyorum. İşte o nedenle size de tavsiye ediyorum.

D Vitamini

Harvard Üniversitesinin sağlıkla ilgili soru ve cevap sayfasında şu soruyu ve cevabı gördüm.. Paylaşmadan duramadım! Soru D vitamini kullanıp kullanmamak konusu ile ilgiliydi..

Mutsuzluğa Sürükleniyoruz

Satın aldıkça daha mutlu olacağımızı sanıyoruz. Bir hava atma yarışına girmişiz. Almak, yeniden almak, daha çok almak!

Geçmişe Mazi Derler

Geçmişe mazi geleceğe istikbal derler.. Geçmişi gemişte birabilirsek gemiştir, bırakamazsak geçmemiştir.. Hangisi daha iyi? Bırakmak mı? Belki de bunun için en iyi ilaç zamandır. Geçmişi taşımaya devam etmek mi?

Bu Blog Kime Yazıldı?

Blog sitenizin istatistiklerine baktığınızda ziyaretçilerin neredeyse yüzde 80’inin ‘bi bakıp çıkanlar’ olduğunu görürsünüz..’ Yanlış blog’ dedikten sonra ilk 0 ile 30 saniye içinde acilen çıkışa yönelenlerdir onlar..