Bir doktorun kaleminden

Belki uzun yaşamın sırlarını merak edenler vardır ve bu sırları bir doktorun kaleminden okumak isterler dedik ve yazdık..

Kızıl, Kızamık, Kabakulak, Verem, Veba

Kızıl, Kızamık, Kabakulak, Verem, Veba gibi eski hastalıkların yeniden görülmeye başladığı günümüzde hem kişisel hijyene dikkat edelim hem de gereğinden fazla ve bilinçsiz antibiyotik kullanmayalım.

Kaos

Neler olup bittiğini bilmiyoruz, anlayamıyoruz. Olanları tam olarak kavramamız için belki de henüz çok erken.

Şişmanlık

Şişmanlık konusunda en az iki çeşit düşünme yöntemi vardır..
Kişi.. Şişmandır ve şişmanlığı sevmez ama harekete de geçmez..
Kişi.. Şişmandır ve halinden memnundur..
İlk önce halinizden memnun olup olmadığınıza karar verin! Ve fakat her halükarda linkteki yazımızı okuyun..

Kilo Kaybettiren Yiyecekler

Bazı meyveler ve sebzeler kilo almayı önlüyor, diğerleri ise kaybetmeyi sağlıyor.

Örneğin elma, armut, yaban mersini, çilek ve turp kilo almayı önlüyor.

Veriler Güvenlikte mi?

Yazılım mühendisi, tüm teknoloji gurularına seslenerek daha fazla beklenmemesini istiyor ve diyor ki: “Hepimiz güvenliksiz bir haldeyiz. Online ortamda her an zayıf ve korumasız durumdayız. Lütfen, proaktif bir yaklaşımla, İnternet’te mahremiyetimizi koruyun!”

Zayıflatan Baharatlar

Tüm dünyayı sarmış bir obezite derdi var. Bu dertten kurtulmanın yolları da var ama bazı yöntemler çok fazla zaman ve efor gerektirirken diğerleri daha kolay çözüm sağlayabiliyor. Zayıflatan baharatlar kolay yoldan kilo verdirebiliyor. Egzersiz ise efor gerektiren yöntemlerden biri..

Kasırga İsimleri

Araştırmacılar belki çok temel bir konuda halkı uyarıyor: Kasırga ismi ile kasırga şiddetinin hiç bir alakası yoktur! Eğer fırtınanın şiddetini ismine göre tahmin etmeye çalışıyorsanız fena halde hata yapıyorsunuz!

Bir Kadın Düşmanı – Reşat Nuri Güntekin

Gerçekte hiç olmamış duyguları varmış gibi göstererek, kişisel menfaat uğruna, karşısındakinin yaşam hevesini söndüren insanlar yok mu? Çıkar uğruna “duygusal tatmin” sağlayan kalpsizler hiç utanmaz mı? Sahi, bu acımasızlar yaptıklarıyla övünürler mi?

Fazla Kilolar Hakkında Negatif Konuşmak

Kilolarla ilgili negatif konuşma kadınların ortamda sevilip sevilmediğine bir ölçü teşkil ediyor, bunun da ötesinde dinleyici kadınların kendi vücut imgeleriyle ilgili yerli yersiz endişeye kapılmalarına neden oluyor.

Kadınlar; Şunları Yapmaktan Sakınmalısınız

Stres hem beden hem de sinir ve ruh sağlığını bozuyor. Kadınlar stresle ilgili bozukluklardan erkeklere göre iki kat fazla etkileniyor. Daha fazla depresyon ve endişe bozuklukları çekiyor.