Crystal ve Bebeği Adrianna

 Crystal ve bebeğiyle tanışmanızı istiyorum!

 

Benim gönüllü bir işim icin var.  İşin amacı yeni doğumuş bebeklerin sağlıklı şartlarda, güvenli evlerde büyümelerini gözlemlemek; tacize, istismara uğramalarını önlemektir. Ayda birkaç kere evlere ziyarette bulunur, ailenin yaşantısına, bebeğin sağlıklı şartlarda büyütülüp büyütülmediğine kısacası genel gidişata göz atarıs. Ziyaretlerim genelde 1 saat kadar sürer.

Her yıl bir ya da iki tane yeni annem olur. Bebekler 1 yaşını doldurunca başka yeni annelere tahsis edilirim. Ve bu böyle sürer gider.. Benim bu yıl iki yeni annem var; birisi Crystal, diğeri Ashley.

Sizlere annelerimi, bebeklerini, yaşantılarını ve hep birlikte öğrendiklerimizi anlatacağım. Ama önce en yeni annem Crystal’dan bahsetmek istiyorum çünkü o tamamen görme özürlü. 

Bu gönüllü işi uzun zamandır yapıyorum, çok değişik kökenlerden birçok anneyle tanıştım. Ama hiç kör bir annem olmamıştı. İll buluşmada nasıl davranacağımı, Crystal’in tepkilerini kestirememiştim. Biraz endişeliydim açıkçası.. Ama Crystal’i görüp selamlamak için elini sıktıktan sonra kurduğumuz sohbet ikimizi de rahatlattı ve uzun uzun konuştuk.

Crystal’in hikayesi uzun.. Devamını ve resimleri bekleyin..

Birkaç Fotoğrafta Crystal

Crystal Sürpriz Haber Verdi!

Crystal Çalışmaya Başladı

Crystal ve Bebeği Adrianna