Sevgililer Günü (Valentine’s Day)

Sevgililer Gününü kutluyorsanız…
Ve..
O çok özel, hayalini kurduğunuz, fantaziler yaşadığınız, karşısında eriyip aktığınız sevgilinizle birlikte olacaksanız, size çok güzel bir Sevgililer Günü (Valentine’s Day) dileriz!

Sevgililer Günü geldiğinde hislerinizi hoplatıp zıplatacak, arzularınızı coşturacak birisi olmayabilir.  Bu durumda; “Özel bir gün” diye size yutturulan bu uyduruk gün canınızı sıkmasın.. Manasız, gereksiz, ‘gösteriş budalalığı‘ ile dolu bir gündür 14 Şubat!  Ve tabi ki, diğer her gün gibi 14 Şubat da, sevdiğiniz herhangi bir kimseyle kutlanabilir!!! İlle de cinsel yönden sizi çeken birisiyle kutlamak şart değil yani!

Hayatınızda o insan yok diye Sevgililer Gününü atlamayacaksanız, okumaya devam edin.. Ama benim gibi özel gün kutlamaktan hiç hazetmiyorsaniz, kesinlikle Sevgililer Gününü atlayın gitsin!

Yaşamımızda cinsel çekiciliğin ötesinde, bizim için özel olan başka insanlar olabilir.

Çok yakın bir arkadaşınız sizin için özel bir insandır mesala.. Bu özel insanla dostça bir yemekte Valentine’s Day’i kutlayabilirsiniz. Yakın arkadaşınız o akşam için size Valentine olmuş olur.

Ailenizle çok özel bir yemek yedikten sonra iyi bir aile filmi seyretmeyi seçebilirsiniz. Çikolata sevenlere gün doğdu!

Yalnız yaşayan komşunuza Valentine olabilirsiniz. Komşunuzun yalnızlığına ortak olurken sıcak, güzel ve dostça sohbetlerle kutlayabilirsiniz.

Bu sevgililer günü de neymiş?” diye soran büyükanneler ve büyükbabalar yok mu? Onların gençlik anılarını dinleyerek başbaşa sıcacık bir Valentine’s Day geçirmeyi de düşünebilirsiniz.

Arkadaşım Rusty her sene sevgililer gününü yaşlı kedisiyle kutlar. Köpeğine özel yiyecekler, giyecekler alarak onunla TV başında Valentine’s Day kutlayan kimseler de biliyorum.

Şehirdeki hayvan sığınagına yardım amaçlı kedi veya köpek yemeği götürülebilir. Ayrıca sokak hayvanalrını beslemek için de süper bir gündür Sevgililer Günü!

Çocuğunuz varsa ona “Valentine’ım olur musun?” diye sorabilirsiniz. Çocuğunuzun istediği bir yere giderek kutlayabilirsiniz. Bence çocuktan valentine, tadına doyulmaz bir valentine’dır!

Bir engelliyle de vakit geçirebilirsiniz..

Öksüzler yurduna gidin çocuklara hediyeler götürün!

Önemli olan Sevgililer Gününde sevdiğiniz her neyse onunla zaman geçirmektir.

Sevgililer Gününü yalnız da geçirebilirsiniz. Yalnız veya özel birisiyle, her ne şekilde geçirecekseniz geçirin hem kendinize hem de sevdiğiniz o özel insana bir yıl boyunca kullanılabilecek bir Sevgililer Günü armağanı vermek isteyebilirsiniz..

Şunları hatırlayın ve hatırlatın:

Sevgililer Gününüz ve nefes aldığınız her gününüz muhabbet dolsun.

sevgililer gununde yiyecek paylas