Ünlüler İçin Gençlik İksiri


Hollywood ünlüleri için yapılan gençlik iksiri hakkında bütün bilgiler basına sızdırıldı” şeklinde bir haber görseniz tepkiniz ne olurdu?

“Onlara varsa bize neden yok?” mu dersiniz? “Ne ise bedeli ödeyelim biz de satın alalım!” mı derdiniz? Yoksa “Böyle şeylere hiç inanmam!” mı dersiniz?

Ünlüler, 35 yaşından sonra çizgilerle dekore edilmeye başlayan yüzlerine rağmen nasıl genç görünmeyi beceriyorlar? O pürüzsüz ve kusursuz görüntüye nasıl ulaşıyorlar?

Film artistleri, özellikle kadın artistler küresel ikonlardır. Onlar, eskimez! Eskimemelidir! Yaşlanmaz! Yaşlanmamalıdır! Yıpranmaz! Yıpranmamalıdır! En azından kafamızda hep genç kalırlar!  Çünkü onlar mükemmeliyetin, gösterişin ve çekiciliğin temsilcileridir.

Neredeyse gerçek üstü hissi veren abartılı artistlerin beklentiye cevap vermesi gerekir. Hep en formda, en bakımlı ve en güzel görünmeleri gerekir.

İşte bu bilinen nedenlerden dolayıdır ki şöhretlerin “en iyi, en güçlü, en iyi örten, en iyi gizleyen, en genç gösteren” kremlere ihtiyacı vardır. Londralı bir kozmetik şirketi St Germain Kontu isimli bir krem geliştirmiş. Bir multi-milyoner bir Rus kadın için üretilen krem kadının suratına inanılmaz bir gençlik ve tazelik taşımış. Hollywood artistlerine kıyak olsun diye kremi ünlülerle paylaşmaya karar vermiş. Neden dersiniz? Çünkü küçük bir kavanoz krem 2 bin Amerikan Dolarına satılıyor da ondan!

Bu krem sayesinde 30 yaşından gün almış Hollywood yıldızları, 30’unu, 40’ını, 50’sini azıcık geçenler ve ötesi hep genç kalacak. Hem gözümüzde hem de kafamızda!

Sözü edilen krem yaşlanmaya karşı koyan bir krem olarak pazarlanıyor. Cildi hücre derinliğine inerek yenileyen, canlandıran ve elastikiyetini arttıran bir krem diye reklam ediliyor.

Bir rivayete göre St Germain Kontu onyedinci yüzyıl Avrupasında gençlik iksirini eline geçirmiş. İşte bu nedenle bir kavanozu 2bin Amerikan Dolarına satılan kreme St Germain Kontu ismi verilmiş.

Kremde çok güçlü bitkisel usare kombinasyonları bulunuyormuş. Ayrıca mineraller, besleyici gıdalar, enzimler, vitaminler ve kollajen açısından çok zenginmiş. Krem, kök hücre deneylerinden de geçirilerek kırışıklık giderici ve cilt yenileyici özelliklere sahip hale getirilmiş.

Sizi bilmem ama ben ünlüler için yapılan gençlik iksirini yakından bile göremem! Bu ürün hakkında yazmak isteyişimin nedeni içinden çıkan sürpriz! Kremi pazarlayan firma Hollywood artistlerine küçücük bir kavanozunu oldukça fahiş fiyattan satıyor ama belirli bir yüzdesi de hayır kuruluşlarına gidiyormuş.

İşin içinde hayır var! Öyleyse ünlüler gençlik iksirini sürüp sürüştürürken genç kalmaya, bizler de idollerimizi takip etmeye devam edelim.

Şok Diyet Yapan Yaz Gelini

Güzelliğin Evrimi

Cilt Beyazlatıcı Kremler Yavaş Yavaş Zehirliyor

Yaşsız Kadınlar

Botoks Bebekleri