Zayıflatan İlaç

Zayıflatan ilaç [kullanıcısını] gösterişli yapmakla kalmaz sağlık ve zindelik de aşılar!

Bu ilacın başka nelere yaradığını sorduğunuzu duyar gibiyim. Oldukça etkili ve ucuz olan bu ilacın değişik hastalıkları ve bozuklukları iyileştirme ve önleme gücüne ait özellikler şu şekilde sıralanabilir:

1.     Kalp krizi ve felç geçirme olasılığını yüzde 50 düşürür.

2.     Obezlik ve aşırı kiloları yüzde 90 oranında engeller.

3.     Diyabeti engellediği gibi diabetlileri de iyileştirir.

4.     Kan basıncını düzenler ve kolesterolü düşürür.

5.     Böbrek hastalıklarını ve bazı kanserleri engeller.

6.     Ofiste ve aile içinde mutluluğu arttırır, stres ve hastalıklar nedeniyle işten geri kalmayı önler.

7.     Birçok antidepresan ilaç kadar etkin olduğu bilinir.

8.     Uzun süre düzenli olarak alındığında genç görünmeye neden olur.

9.     Migren de dahil olmak üzere her çeşit baş ağrısına iyi gelir!

10.   Dış görünüşü cazip hale getirip akıl ve ruh sağlığını da düzene koyduğundan cinsel yaşantıyı aktif kılar.

11.   Gün boyu yüksek enerji pompalar ve uykuyu düzenler.

Bu kadar çok şeye iyi gelen sihirli ilacın ne olduğunu bilmiş olmalısınız: Egzersiz!! Evet! Egzersiz bir ilaçtır! Bedava bir ilaç!

Bu ilaca haftada 3-5 kez günde 20 dakika egzersiz yaparak başlayabilirsiniz. Zamanla dozu kendi kendinize arttırmanız mümkündür.

Egzersiz ilacını daha önce hiç kullanmadıysanız hafif seviyede başlayabilirsiniz. Bunun için en basit yöntemlerden biri rahat bir ayakkabı giyerek dışarı çıkmak ve 20 dakika kadar yavaş ve tempolu yürümek olabilir.

Orta karar egzersize canlı ve hızlı yürüyüşler, yokuş ve merdiven tırmanmak, yavaş pedallanan bisiklet örnek olarak verilebilir. Orta karar egzersiz yaparken hızlı alınıp verilen nefesler arasında  yanınızdakiyle rahatça konuşabilir halde olursunuz ve bu bir ölçümdür.

Yoğun egzersizde kalp atışları hızlanır, vücudunuzu zorladığınız ve belki de limite ulaştığınız düşüncesi hasıl olur.  Yoğun egzersize koşmak, kikboks, hızlı pedal çevirerek bisiklete binmek, ağırlık kaldırmak örnek olarak verilebilir.

Ben uzun süredir en yoğun düzeyde egzersiz ilacı alıyorum. Yıllar önce egzersize hafif dozda başlamıştım. Zamanla vücut egzersiz dozunun artmasını istiyor bir süre sonra hayatın olmazsa olmazı haline gelebiliyor.

Son noktayı koymadan önce egzersiz ilacının yararlarına bir kez daha göz gezdirelim:
Egzersiz adeleleri güçlendirir, kalp ve damar sistemini optimum hale getirir (iyileştirir), sağlık için kazançlıdır, eğlencelidir, sosyalleştirir ve yaşantının olumsuzluklarına karşı terapi görevi görür.

Bu durumda, piyasanın en etkili zayıflatan ilacı olan egzersizi denemek istemez misiniz? Ya da doktorunuz size reçete yazsın ve desin ki “Günde bir kez, ömür boyu düzenli egzersiz alınacak“!

zayıflama ilacı

 

5 thoughts on “Zayıflatan İlaç”

  1. Nasıl istemem???
    Eşimle düzenli yürüyüşe başladık bu hafta. Erkenden kalkıyoruz ve temiz havada şimdilik hafif tempoda yürüyoruz. Vücudumuza sağladığımız avantajların yanında güzelim havayı teneffüs etmek, sokak köpeklerini sevmek bile ruhumuza çok iyi geliyor. Günün devamı çok daha aktif ve zinde geçiyor.
    Harika bir yazı, bilgine sağlık.

  2. Fatoscum, her sabah 5:30 da kalkiyorum, eksersize. Olmazsa olmuyor. Herkese tavsiye ederim.
    Optum
    Suna

  3. Temiz hava olan yer bulmak çok zor. Şehir içinde ben spor yapıyor,her gün yürüyorum diyenler bence eksoz solumaktan ciğerlerini zehirlenmeye daha uygun hale getiriyorlar diye düşünürüm. Kötümser açıdan bakıyor değilim ve spora yaklaşımım da her zaman pozitiftir ama işin gerçeği bu!

    1. Sehirlerdekilerin boyle sorunlari varsa AVM’lerde tempolu yuruyebilir. Ama yuruyusten sonra Fast Food’dan uzak kalmak sartiiyla :-\

  4. Kesinlikle katılıyorum. Egzersiz süper birşey. Yaptığımdan beri hayata daha farklı bakıyorum. Gözlerim kısık bakıyordum artık gözlerim açılıyor 🙂 Daha enerjik ve zindeyim, kendime olan güvenim gittikçe de zirvenin üstünde yer alıyor. Daha sağlam basıyorum. Çok çok genç yaşta başlamak lazım bu alışkanlığa. Yani 8 yaşlarında bir sporla tanışması lazım çocuğun ve bunu ölene kadar devam ettirmesi lazım. Yoksa çürük bir nesile evrimleşeceğiz.

Comments are closed.