Kobilerin televizyonu TEB KOBİ TV

 

kobi

 

Türkiye’de yeni bir fikirle yola çıkıp iş kurmak artık eskisi kadar da zor değil. Çünkü girişimcilik artık önemi anlaşılan bir kavram olmuş durumda. Gerek devlet desteği olsun, gerek özel sektörden gelen destekler olsun, yeni ve parlak fikirler artık çok daha rahat destek bulabilmekte.

Girişimcilikte en önemli sorunlardan birisi sermayedir. Ancak girişimciler artık bu sorunu da melek yatırımcılar bularak çözebilmekte. Buldukları yatırımcılar sayesinde piyasada tutunmaya çalışan kobiler, kobilere sağlanan destekler ile kendilerini geliştirebiliyorlar. Kobilere yönelik yayın yapan TEB KOBİ TV’de kobilerin hangi kurumlardan ne gibi yardımlar aldıklarını izleyerek öğrenmek mümkün. Kobilerin gelişimine katkı sağlayan TEB KOBİ TV, başarıyı yakalamış kobilerle ilglii hazırladığı videolarla diğer pek çok kobiye ilham vererek onları motive etmekte.

Girişimcilik, dış ticaret, vergi ve hukuk, üretim ve yönetim gibi pek çok kategoride videolarla izleyicilerine en güncel bilgileri vermeyi hedefleyen TEB KOBİ TV’de Şükrü Kızılot, Ekrem Sarısu, Tamer Müftüoğlu gibi uzmanlar da izleyicilerden gelen sorulara açıklayıcı cevaplar vermekte.