Elektromanyetik Okyanusta Yaşamak

Basit fakat endişe verici bir gerçekten bahsedeceğiz. Biliyor musunuz.. Elektromanyetik okyanuslarda yaşıyoruz!

Mikrodalga denizi de desek olur.. Mikrodalga; wifi (kablosuz internet) erişiminin olduğu ve herhangi bir dijital cihazla internet’e bağlanılabilen yerlerden, telefonlardan ve mikrodalga fırınlardan yayılmakta. İnsanların maruz kaldığı mikrodalga radyasyon (elektromanetik frekans ya da EMF diye de bilinir) oldukça yoğun. Bunu bizler, sokaktaki insanlar biliyorsak, telekomünikasyon şirketleri de biliyor olmalı!

Son 15 yılda birçok hastalık ve bozukluk tırmanışta! Otizm neden yükselişte? Eskiden tek tük görülen bunaklık neden artık gençlerde bile görülüyor ve neden Alzheimer denen hastalık artmakta? Genç yaşlı herkeste neden konik yorgunluk ve bitkinlik olağanlaştı? Kanser illeti neden adeta patlama yaptı! Ya genç yaşta kalp krizi geçirenlere ne demeli? Kronik baş dönmesi (vertigo), sinirsel bozukluklar, göğüs ağrısı, nefes darlığı, karıncalanmalar ve konsantrasyon bozuklukları artık hanehalkı terimleri olmadı mı? Bunların hepsi neden arttı ve artmakta!

Çünkü vücudumuzda biyokemical bir şeyler oluyor. Çünkü kalp atışlarımız düzensizleşiyor, uykusuz yaratıklar haline dönüştük, hafıza problemleri yaşıyoruz, endişe bozukluklarımız var, beynimizi bir sis tabakası kapladı!! Kısırlık hızla tırmanıyor, beyin kanseri artıyor, çocuklarda öğrenme bozuklukları sıkça görülüyor.

Biz insanlar biyoelektrik canlılarız. Beynimiz ve kalbimiz içsel biyoelektriğe muhtaç. Oysa dijital aletlerde, elektronik cihazlardan, bebek monitörlerinden, kablosuz tüm cihazlardan ve telefonlardan yayılan elektromanyetik dalgalar biz insanların hücre faaliyetlerini sekteye uğratıyor. Dolayısıyla biyoelektriğimize dışardan etki yapılıyor.
Şimdi soralım.. Yaşadığınız yerde, nerelerde baz istasyonu var biliyor musunuz? Bunların kaç tanesi okulların ve hastanelerin yakınına inşaa edilmiş? Hepsi mi apartmanların arasına yerleştirilmiş?

Telefonlarda düşük seviyede mikrodalga radyasyon var deniliyor.. Ve “düşük seviyede” diyerek en baştan radyasyonu küçümsüyoruz.. Lütfen unutmayın! “Düşük mikrodalga radyasyon” kulanarak nükleer silah üretmiş bulunan ülkeler var! Örnek olarak Rusya verilebilir!

Uzun lafın kısası; dünyada en zararlı çevre kirliliği unsur elektromagnetik bölgelerdir. Öylesine zararlı ki küresel ısınma veya çevrede artan kimyevi maddelerin zararı bile elektromanyetik radyasyonun yanında önemsiz kalıyor. Ve bizler adeta elektromagnetik okyanuslarda yaşıyoruz. Elektromagnetik dalgalarla boğuşuyoruz. Mikrodalga balonlarda soluk alıp veriyoruz..

Elektromanyetik okyanuslarda yaşıyoruz ama farkında değiliz.. Ve çoğumuz kendimizi nasıl koruyacağımızı bilmiyoruz. Bir sonraki yazıda korunma yöntemlerini anlatacağız.