Taylor Swift’in Annesi Kanser

Taylor Swift, annesine kanser teşhisi konulduğunu açıkladı. Bunun sizinle ilgisi ne?

Taylor bunun sizinle ilgisi olduğunu savunuyor ve şu şekilde dile getiriyor:
Annem birkaç test yaptırmak için doktora gitti. Test sonuçları geldiğinde şoktaydık. Şu anda çok üzgünüm, anneme kanser tanısı kondu..

Taylor bunu Tumblr üzerinden açıkladı. Böylesine özel bir duyuru yapmasının nedeni ise yine annesiydi.. Annesi istemişti açıklama yapmasını!

Çünkü annesi, kendisi gibi çocuk yetiştirmekle meşgul, yoğun bir koşuşturma içinde olan diğer annelerin sağlıklarını geri plana atmamalarını öğütlüyordu. Ne kadar yoğun olursak olalım, yine de sağlık ön planda olmalı ve gereken yıllık testleri yaptırmalıyız diyordu. Diğer anneler, babalar, büyükler hayat telaşesinde sağlıklarını önemsemezlerse benim gibi birden üzücü ve şok edici sonuçlarla karşılaşabilirler diyordu..

Kanser konusunda açıklama yapıldı ancak ne tür bir kanser, hangi aşamada ve nasıl bir tedavi uygulanacağı konusuna açıklık getirilmedi. Bütün bunların özel olduğu ve bu konuda ayrıntı verilmeyeceği duyuruldu.

Şimdi yeniden tekrarlayalım: Taylor Swift’in annesine kanser teşhisi konuldu. Bunu siz de bilseniz iyi olur. Kendi annenize sağlığını ihmal etmemesi gerektiğini hatırlatırsınız!

taylor swift'in annesi kanser