Bloglar Hediyedir

İyi ki blog yazmak diye birşey var. Blog yazmak ve yayınlamak bana verilmiş bir hediyedir.

Eskiden bloglarıma daha fazla zaman ayırırdım. Gitgide azaldı ayırdığım zaman çünkü artık çok kısa sürede, kendimi ve okuyucuyu tatmin edecek, yazılar çıkarabiliyorum. Bunu blog siteme ve bolca yazmaya borçluyum!

Yazmak kendime verdiğim bir ödül. Bunun ötesinde yazdıklarımı beğenip günbegün usanmadan gelerek yeni yazılar okumanın peşine düşen okuyucularım var. Yazdıklarımı beğenenler, yorum kutusuna yorum bırakanlar, emailden fikrini belli edenler var. Hepsine çok teşekkür edeirm.

Blogcunun gözüne, kulağına, zihnine hediyedir okuyucudan gelen her türlü yorum! Bu bana olduğu kadar okuyucuya da hediyedir çünkü düşündüğünü rahatça yazmak ve tartışmak imkanı bulur.

Blogcu amatör hislerle profesyonel çalışmalar çıkarmak peşindedir. Okuyucudan gelen her türlü yorum blogcu için birer itici güçtür.

Nelerin okunduğunu, nelerin en çok okunduğunu, hangi fotoğraflara tıklandığını, hangi yazıların aylar boyunca en çok okunanlar listesinin başında kaldığını görmek de bir ödül. WordPress hem bilgisayar hem de mobil uygulamalar sayesinde dünyanın her yerinden blog yazmamı ve yayınlamamı sağlıyor. Bu bir hediye!

Yazdığım blog postlarını sosyal medyada paylaşmak, kartopu hızıyla büyümesini seyretmek de hediyedir. Ruhuma, zihnime, ellerime, gözlerime, kısaca bana verilen blog hediyesi için çok teşekkürler.

Birkaç yıl önce blog sitemi oluşturuken “bilinçaltı uktesi” olduğunu söylemiştim. Sürdürmemde en büyük itici güç okuyucularımdır. Beni yazmaya, daha iyi yazmaya, daha farklı ve yeni konular yazmaya iten okuyucularımdır.  Hepsine teker terker teşekkür ederim.  Blogdan yeni bir hediyem var sizlere!