İnsanlık ve Online Medeniyet

Internet sayesinde biz insanların gerçek yüzü ortaya çıktı; medeniyetten uzak, narsist ve çıkarcı!

Herkes duysun diye; sosyal ağlarda eski karınız, kocanız, sevgiliniz ya da eski nişanlınız hakkında yorum yapabiliyorsunuz.  Bunun için önce eskiden birlikte olduğunuz şahsa ait bilgileri giriyor (ad, soyad, adres, varsa telefon numarası) sonra yorum bırakıyorsunuz. Korkunç bir boşanma ile ayrılan bir çiftin birbiri hakkında söyleyeceği şeyleri düşünmeye gerek yok! Çokça gördünüz zaten, değil mi?

internet ve insanlik

2 kişinin bir gecelik seks yapmasına olanak sağlayan app’ler var bir de… AppNightStand ismindeki bu uygulamanın amacı Facebook ile çevrede yaşayan bekarları bulmak ve bir gecelik sanal ilişkiye davet etmek. Evli.. Bekar.. Dul.. Aldatan.. Aldanan.. Hepsi!

Okuduğunuz rezalet üzerine şaşırdınız veya şaşırmadınız! Bence ortasına sürüklendiğimiz bir rezalete şaşmamak imkansız.. Belki de şaşırmıyorsunuz hiç birşeye artık! Ne hale geldik? Birbirini gözetleyen, seks tutkunu, öç alan (hınç alan), kaba ve kötü niyetli medeniler? Medeni denirse tabi! Bundan Internet mi sorumlu yoksa zaten hep böyleydik de yeni mi açığa çıkıyor? Bu mu insanlık bu mu medeniyet?

One thought on “İnsanlık ve Online Medeniyet”

  1. ÇOK DOĞRU SÖYLEDİNİZ.
    BİR ÖRNEK BENDEN ; BAZI EŞLER, BABADAN KALAN EMEKLİ MAAŞINI ALABİLMEK İÇİN, USULEN BOŞANIYOR, AMA BERABER YAŞAMAĞA DEVAM EDİYORLAR. BUNU SKG MÜFETTİŞLERİ, ÇOK KOLAY YAKALIYORLAR.
    BİR MALİ MÜŞAVİRLER SGK TOPLANTISINDA BU BİLGİLERE NASIL ULAŞTIKLARINI SORDUK, YANIT
    ” KOMŞULARI İHBAR EDİYOR ”
    HEMDE, ADAMIN KAÇTA GELDİĞİNDEN, BÜTÜN DETAYINA KADAR.

    BAŞKA BİR GARİPLİK ; EVDEKİ ADAM ESKİ KOCASI DEĞİL, BAŞKA
    BİRİ OLDUĞUNDA, KADININ YANITI ” BOŞANIŞ OLMAK, YAŞAM BOYU ERKEKSİZ YAŞAYACAĞIM DEMEK DEĞİLDİR. ” SONUÇ SGK MÜFETTİŞLERİ GERİ DÖNÜYOR.
    NE HALLERE GELDİK, ASLINDA HEP BÖYLEYDİK, KILIFA UYDURUYORDUK.

    SEVGİLERİMLE

    S.EREN

Comments are closed.