Bu Blog Kime Yazıldı?

Sormazlar mı adama “Bu blog kim için yazıldı?” diye?

Sorarlar.. Neden sorarlar? Çünkü blog sitesinin istatistiklerine baktığınızda ziyaretçilerin neredeyse yüzde 80’inin ‘Bi bakıp çıkanlar’ olduğunu görürsünüz..’ Yanlış blog’ dedikten sonra, ilk30 saniye içinde acilen çıkışa yönelenlerdir onlar..

Aslında siz bu blog yazısını gerçekten konuyla ilgilenenlere yazmıştınız ama tesadüfen oradan geçenler hasbel kader buldular sitenizi! Allah’tan hemen çıkıp gittiler!

Yazdıklarınız alelade şeylerse, okuyuclarınız da öyledir. Kimseyi küçümsemiyoruz ama sırf siteye ilgi artsın diye “çöplük” yazanlardansanız ve “çöplük görseller” paylaşanlardansanız bu durum sadece sizi ve okuyanı ilgilendirir. Bu blog yazısı da sizi ilgilendirir aslında!

Bilgiliye, ilgiliye, entellektüele, eğitimliye yazıyorsanız, site trafiğiniz de ona göre değişecektir. Emek verilerek “meraklısına” yazılmış blog yazılarıdır onlar!

Acilen bilgi edinmek isteyenler vardır, bir de.. Yazar olayı birinci elden tecrübe etmiştir ve bildiklerini yazmıştır. Zaten hep öyle yapmaktadır.. Okuyucu, yazarın yeni yazılarını daima heyecanla bekler.. Okuyucu yeni bilgiyi, doğru yerden, acilen almak için hep gelir.. Alır. Gider.. Ve siz blogger! Tebrikler! Bu yazıyı doğru okuyucuya yazmışsınızdır.. Meraklısına yani!

Blog yazarları: ‘Bu blogu kime yazdın?’ sorusu ile yeniden düşünelim.. Değecek mi emeğe ve zamana? Bu şekilde bir düşünelim. Eğer okuyan birilerinin kendini geliştirmesine, düşünmesine, düşünce üretmesine yaramıyorsa… Değer mi onca emeğe?blogger, blogcu, blog yazari