Bir Kadın Hikayesi: İki kadın, bir erkek ve ihanet

Kadın hikayelerimize tam gaz son sürat devam ediyoruz.. Bu kez yine iki kadın ve bir erkek var. İhanet diz boyu..

Efendim bir kadın bir kadına bir email göndererek kocasından şikayetçi olduğunu söyler. Fakat kendi kocasından değil, kadının kocasından şikayetçidir!!

Koca olacak adamdan şikayetçidir çünkü aralarında, karısının bilmediği, gizli bir ilişki vardır.. Anlatacağız.. Hepsini anlatacağız.. İşte bu hikayemizin üç kahramanı vardır.. İki kadın ve bir erkek.. Tabi ki ihanet ile başlar herşey.. Ve aldatan aldanır sonunda..

Aldatan erkeğin eşine gönderilen e-posta, gizli ilişki yaşayan kadın tarafından yazılmıştır ve şunları söylemektedir:

Çok üzgünüm sana böyle bir haberi vermek zorunda kaldığım için. Eşin Ökkeş uzun zamandır beni taciz edip rahatsız veriyor. Detay yazmayacam, öğrenmek istiyorsan kendisine sor. Ama eminim sana anlatıcak cesareti yoktur.

Eşinin nasıl kontrolcü, yalancı, manipülatif, hastalıklı  biri olduğunu sen zaten biliyorsundur, senin bunu bilip ona göre davranman gerektiğini düşünüyorum.

Hayatımı her yönden mahvedip sonrada seninle tatile çıkıp keyif yapıcağını zannediyordu ama yanılıyor çünkü herşeyin bir bedeli var..

Polise gitmeden önce sana haber vermemin doğru olduğuna inanıyorum. Hala bana e-mail yazmaya devam ederse polise gidicem. Amacım rezillik çıkarmak değil sadece kendimi o hastalıklı insandan korumak.

Yukarıdaki mektup bana nasıl mı ulaştı? E malum.. Kadın hikayeleri biriktiriyorum..

Kendisine henüz yardım edemediğim bu aldatılmış kadının mektubunu biraz irdeledim.. Amatörce analizden geçirdim.. Sizlerde paylaşmakta beis görmedim..

Ve bakın kendisine neler söyledim..

  • Öteki kadın mektubuna çok üzgün olduğunu söyleyerek başlıyor. Kim bilir ne zamandır süren bir ilişki var, simdi aklına dank etmiş olacak ki üzülerek aldatılan eşi haberdar ediyor.. Her şey yolunda gitseydi haber vermeyecekti, ama ilişki sonlanmaya yüz tuttuğu için adamın karısına haber vermek gereği duyuyor ve başlık olarak da “kötü haber” ibaresi kullanıyor.
  • Bu adam tarafından uzun zamandır taciz edildiğini söylüyor; detay yazamıyor kocası Ökkeş’e sormasını tavsiye ediyor.
  • Ökkeş, besbelli, kadınla zaman geçirmiş.. Bir anlamda oyun oynamış.. Ve kadın bunun pekala farkında.. Çünkü eğer öyle olmasaydı, bir ciddiyet söz konusu olsaydı, Ökkeş karısına giderek tüm bunları anlatır, evliliğini bitirmek isterdi.. Demek ki kadının feryadı da bundan.. Beklediği olmadı.. Epeyce beklemiş.. Bekledikçe adamın gerçek yüzünü görmüş.. Oysa Ökkeş çok pasif ve korkak bir erkek olduğundan ne karısını ne de öteki kadını bir türlü bırakamamış.
  • Kadın, zihin bazında tecavüze uğradığını söylerken çok kesin ve ağır sıfatlar kullanmış.. Örneğin adam icin kontrolcü diyor.. Yalancı, manipülatif ve hastalıklı olduğunu söylüyor.. Hastalıklı oluşu büyük ihtimal ruhsal anlamda kullanılmış.
  • Sonra kadın yandaş arıyor kendisine.. Diyor ki.. Beni taciz eden bu adam, kim bilir sen evli karısına neler yapmıştır..
  • Kadın bir de adamın eşine tüm bunları iyice bilmesi icin öneride bulunuyor.. “Bil de ona göre davran ha!” diyerek bilgiçlik taslıyor..  Aklınca yardım ediyor.. Demek ki bu kadın, o kadını yakinen tanıyor!
  • Sonra diyor ki.. Bu adam benim hayatımı mahvetti.. Bir de utanmadan beni tatile götürmek yerine seni götürüyor.. “Adaletin bu mu dünya” şarkısını mırıldanır gibi haset ederek kan kusuyor.
  • Kadının tehditleri e-postanın en sonda sıralanıyor.. Bas bas bağırarak “Söyle o kocana, bana email atmasın, yoksa polise gideceğim” diyerek bitiriyor..
  • Son bir şey.. Belki de aldatılan kadın zaten herşeyden haberdar.. Başından beri hep böyle bir kanıt bekliyordu..

kadin hikayesi: oteki kadin ve ihanet

Benim de iki kuruşluk düşüncem şunlardan ibaret:

  • A be kadın!!! Sen bu adamla gizli ilişkiye girerken evli olduğunu bilmiyor muydun?
  • Bilerek başladıysan senin suratına tükürmeli!!! Bilmeyerek başladıysan, evli olduğunu öğrendiğinde ne yaptın? Neden koşarak uzaklaşmadın? Takıntısı olan bir erkekle neden sürdürdün??
  • Mektup gösteriyor ki sen bu adamın evli olduğunu bir süredir biliyorsun.. Seni tatile çıkarmayınca mı karısına email yazmak geldi aklına?
  • Sormazlar mı şimdi “Bu hastalıklı adamla ilişkini sürdürürken” bir karısı olduğunu düşünmedin de, adamdan kurtulmak isterken mi aldatılmış kadından yardım talep ediyorsun? Trajikomik!

Genel sorular olarak da şunları sormak istiyorum:

  • Bu mektuba göre kadın ilişkiyi kafada bitirmiş.. Ya adam… O da bitirmiş midir?
  • Öteki kadın adamdan kurtulmak icin böyle bir çareye baş vururken adamın evli, belki çoluklu çocuklu, olduğunu biliyordu… Öteki kadının böylesine kızarak köpürmesi için adamın ona kontrolcülük ve yalancılık dışında neler yapmış olması gerekir? Hangi boyutta taciz var?
  • Adam bu zavallı “öteki kadını” hala taciz ediyor mudur? Ediyorsa, öteki kadın polise gitmiş midir?
  • Acaba bu iki kadın birbirini tanıyor mu? Muhtemelen tanışıyorlar olmalı ki öteki kadın, aldatılan kadının e-posta adresini biliyor.. Başka türlü nasıl bilebilir?
  • Öteki kadın, erkekten koparmak istediklerini koparamayınca mı adamın karısını bilgilendirmek ihtiyacı duymuştur?
  • Kadının en başta amacı bu evliliği bitirip aileyi dağıtmak mıydı?
  • Aldatılan kadın bu e-posta üzerine sizce ne yapmış olabilir??

Adaam sen de.. Tüm bunlardan bize ne, değil mi? Yine yeniden ihanete ilişkin bir kadın hikayesi anlattık, hepsi bu.. Baş rollerde aldatanlar ve aldananlar var.. İki kadın ve bir erkek var.. Üzücü gerçekler ve tiksindirici insanlar var… Şimdi bu hikayeyi tüm internette paylaşın ve yorumlarınızı kutuya bırakın.. Siz siz olun, ailenize sahip çıkın!