Kişisel Güç

Bazıları güçlüdür. Fakat güç dediğimiz şey etrafa kaba kuvvet olarak dönen güç değildir! Kendisine yetmek, kendisiyle barışık olmak, kendisi olmaktır burada bahsedilen!

Kendi gücümüzü bilirsek, diğerleri üzerinde etki yaratabiliriz. Bunun için ille de hükmeden buyuran birisi olmak gerekmez. Ya da silik, sönük, pısırık olmak da gerekmez. Tam dozunda güç, insanın içinden gelir. Çünkü kişi olgunlaşmıştır, kendisi olmuştur! Güçlü olan kişi etrafa karşı hassastır. Kendinin değerini bilir. Sesinin duyulmasını ister. Bunu yaparken kimsenin ilgisi için koşmaz, bilir ki ilgi zaten ona değer verenlerden gelecektir. Kişisel güç göstermek abartılmadığı sürece, süper bir özelliktir. Kişisel güç göstermekten utanılmamalı, çekinilmemelidir..

Fatoş’ça:

Kişinin bir amacı olması ve bu amaç uğruna uğraşması kişisel gücü pekiştirir. Kişi önce kendi sesini bulmalıdır. Sonra bu hayatta yapmak istediklerini belirlemelidir. Sonra davasına hizmet etmelidir. Hayaller, biraz zaman alsa da sonunda gerçekleşebilir, bunu hiç unutmamalıdır.. Kişisel gücü görelim şimdi!!!

sahsi guc, kisisel kuvvet, hassasiyet