Hayvanca Şehvet

 

Kendi öz kızına Hayvanca Şehvet duyan ve iğfal eden babalar var.. Birinci derece kendi kanından dişilere hayvani şehvet duyanlar.. Öz kardeşinin ırzına geçenler de var.. Sonra ‘rızası vardı‘ diyenler de..

Sahi kimlerdir bu caniler? Hangi haram sütleri içerek büyümüşlerdir? Hangi dönemlerde kimler tarafından büyütülmüşlerdir? Bu kafa neyin kafasıdır? Bu kafaya sahip olmak için ne çekmektedirler bu ‘şeyler’

2018’in ilk günlerinde sıradan bir haber: Yeğenine cinsel saldırıdan tutuklu imamın savunması: “Beni tahrik etti..”

Unutmayın.. Değişmek, ahlaksızlaşmak değildir. “Türkiye değişiyor” diyen ahmaklar!! Değişikliği beyin düzeyinde gösterin libido düzeyinde değil! Olsa olsa ‘Ahlaki çürümüşlük’ denir buna!

Ensest olmuş utanmaz, arlanmaz, Hak’tan, kitaptan, Allah’tan korkmaz insanların her yanı! Öz kız kardeşine tecavüz eden ağabeyler.. Buna inanması da zor tıpkı diğerleri gibi! Kimileri din adamı bu sapıkların! Kardeşine tecavüz eden adam imam olsun veya olmasın, önemli olan ne kadar insanlıktan çıktığıdır. Kimler oluşturdu bu yaratıkları?

Savunmasız çocuklara tecavüz eden öğretmenleri, imamları, din adamlarını kimler palazlandırdı? Daha sonra kimler normalize etti?

Topyekün üşütük bir toplum.. Kardeşine tecavüz eden, defalarca tecavüz eden, imam! Çocuk engellilere istismarlar! Pes!

Ne zaman insanlıktan çıktık?

Nedir bu toplumsal arıza durumları?

Ne zaman çocuklarımıza erdem, fazilet, insaniyet, iyilik, kişilik, karakter, merhamet, şefkat, izzet, ihsan ve adamlık öğretmeyi bıraktık?

Hangi aileler yetiştirdi sokaktaki bu kalabalıkları?

Hangi anne “ölenle dalga geç” dedi?

Hangi baba “ölümü maç seyreder gibi seyret” diye öğütledi?

Hangi okulda beşeriyetin bitişi dersleri anlatıldı?

Hangi lider örnek oldu bu çocuklara?

Hangi dine mensup bu seyirciler?

Hangi takımın sempatizanı?

Hangisi insan?

Nerede insanlık?

Nerede empati?

Peki, din bir işe yaramıyor mu? Tek kadınla doyan erkek sapıktır” diyen din adımı ne demek istemiştir? Toplumu ne yöne çekmek istemiştir? Sapıkça dini mesajlar veren din tüccarlarının gerçek amacı nedir?

İnsanlık Hani? Nerede? Neden? Kimiz biz?

Üzerine alınanlara gelsin: Yazıklar olsun size! Sizi yetiştirenlere, yetiştirmekte emeği geçen herkese de yazıklar olsun!!! Cinsel organınız elinizde, insanlıktan çıkmış bir hayvan sürüsü olarak dolaşan siz zavallı yaratıklara yazıklar olsun! Tüm bunlara göz yumanları da yazıklar olsun.

Töre için katleden, cinayet işleyen güruh var bir de.. Bir kerecik tecavüzden birşey olmadığını duyan ama sesini çıkarmayan.. Otoriteye sesini çıkarmayan, sessizce töre cinayetini onaylayan.. Nerede yanıldık? Ne zaman şaşırdık? Neden sapıklaştık?

Ama unutmayın! Zararın neresinden dönülürse kar oradadır. Böyle gelmiş böyle gitmez. Düzelmek, insanlaşmak mümkün! Para, seks ve dünya ihtiyaçları ve istekler bir yerden sonra mutsuzluk getiriyor. Mutluluk için insanca birşeyler yapmak şart! İnsanlığı unuttuğumuzda işte bu vahşi yaratıkların sürüsüyle karşılaşıyoruz!

“İnsan yetiştirdiği meyvenin tadına bakmaz mı?” diyen manyak???? Sapık! Sapık oğlu sapık! Alçak!

Medyada genç kızların, çocukların ve kadınların cinsel meta olarak kullanılması, toplumun ahlaki değerlerini yozlaştırmak ve aşırı dekoltenin, çıplaklığın normalleştirilmesi ve buna milyonların önünde göz yumulması da para tutkusunun hayvani şehvete dönüştüğü ciğeri beş para etmezler var bir de..

Ne dersin yaratık? Şehveti kendi kanından kadınlara değil de, sevgiline karına felan gösterebilir misin? Arta kalan zamanının onda birini insanlığa faydalı bir amaç için kullanabilir misin? Bak o zaman nasıl da değişecek kafa yapın! Hayvanca dürtüleri bir kenara bırakacak, insan olduğunu hatırlayıp yükselişe geçeceksin!

Çizmelerini çıkarmaktan bahseden Soma’daki güzel insan nere, insanlıktan çıkmış Hayvanca Şehvet dolu yaratıklar nere?

tecavuzcu agabey, sehvetli baba