İçi Büyük Abdest Dolu Haplar

Yani sonunda içi büyük abdestle doldurulmuş hapları da yutturacaklar insanlığa.. Ne uğruna? Fazla kilolardan kurtulmak uğruna! Pes!  Biri size “İnancımıza Uygun İlaç Kullanımı” derse pek de şaşırmayın derim!

Bu çalışma henüz deney aşamasında. Büyük abdest doldurulmuş ve dondurulmuş haplar insanlara laboraturvar ortamında verilecek. Kilo kaybının sağlanıp sağlanmadığı gözlemlenecek.

Kilo mu kaybetmek istiyorsunuz? O zaman benim daha önce önerdiğim şu ilacı deneyin çünkü hem bedava, hem yan etkisi yok üstelik birisinin tuvalete bıraktığı pisliği de içmiyorsunuz! İsterseniz diyet ve egzersiz yapın. ‘Eğer durduk yerde zayıflamak düşleri kuruyorsanız ve bunun için dışkı yutmaya hazırsanız, diyecek birşeyimiz yok!

Yok ille de birisinin dışkısını içerek zayıflayacağım..’ diyenlere, işte o “bilimsel!!!” çalışmaya ait özet:

Bu uygulama hiç de hoş değil. Affedersiniz “boktan bir çalışma” desek abartmış bile olmayız! Araştırmacıların ileri sürdüğüne göre insan dışkısında bulunan mikrobiyomlar bağırsaklarda bir çeşit zayıflama ilacı vazifesi görüyor. Sağlıklı insan dışkısından bahsediyorlarmış.. Her insan dışkısı olmazmış!!

Massachusetts General Hastanesinde yapılmaya başlanacak bu çalışmada sağlıklı insanlardan alınan dışkıların, zayıflamak isteyen insanların sindirim sisteminde nasıl algılandığını inceleyecekler. Bir insanın dışkısının diğer insanının zayıflamasına neden olabileceğini hiç duymamıştınız değil mi? Ne var bunda? diyenler okumaya devam etsinler öyleyse..

Araştırmacılar, bildiğimiz büyük abdesti kapsüllere doldurup buzlukta dondurduktan sonra zayıflamak isteyenlere verecekler. Pek kimsenin anlamayacağı bir de isim vermişler: ‘Pisliğin içinde mikrobiyomlar var’ diyorlar. ‘Mikrobiyomlar obezleri zayıflatacak..’ Ben bu masala inanmadım. İnsan ölülerinden gübre yapma projesi gibi.. İnsanların insanlığa garezi nedir acaba?

Büyük Abdestle Dolu Hap projesi de en yeni uydurmaca.. İnsanlara resmen, af buyrun, helaya bırakılan pisliği yedirmeyi planlıyorlar.. Ya siz ne düşünüyorsunuz? Hep kandırılmaya mahkum muyuz? İnsanlık olarak hapı yuttuk mu?

buyuk abdest haplari
https://clinicaltrials.gov/ct2/show/study/NCT02530385