Sabahın Güzelliği ve İhtişamı

Her sabah yepyeni bir güne uyanmak kutlamadır. Sabahın güzelliğine ve ihtişamına uyanabilmek kutlanacak mucizevi bir aktivitedir.

Yeni bir gün, yeni bir filme başlamak gibidir. Ya da yeni bir kitabı aralayarak ilk satırlanı okumak gibidir..

Günün verimli, güzel ve mutlu geçmesi için dualar edilesidir sabah. Gözleri aralayıp, şuurlu bir bakışla uyanarak şükürler edilesidir sabah.

Güne manidar duygularla başlandığında, pozitif adım atılmış olur. Sabah iyimser başlarsa, günün geri kalan kısmı da iyi gidecek gibi görünür. Mutluluk aşılar insana.. Enerji pompalar. Canlandırır. Yeniler.

Sabahın ilk ışıklarıyla gözleri açmak, uyanmak, taze nefeslerle dilekler dilemek, isteklerde bulunmak, şükürler etmek, avuçlar dolusu dualarla ve yürekler dolusu aminlerle başlamak ruhsal şölen gibidir.. Hepsi de güne zindelik katar. Sabahın güzelliğine tılsım ekler. Her sabah bize verilen güzelliklere ve ihtişama şükürler olsun. Sabahın dinamik havasına erkenden uyanmayı deneyin!

IMG_2381
IMG_2379

IMG_2378

One thought on “Sabahın Güzelliği ve İhtişamı”

  1. her sabah yeni bir dünya demektir.
    herkes yerini alır, yine yeniden..
    tazedir ümitler.
    çalışmaya, didinmeye, uğraşılara dün kaldığımız yerden devam etmek var.. ama yeni bir başlangıçla.. güzeldir sabahlar. temizdir yeni sayfalar gibi..

    bir de fotolar harika..
    nazar

Comments are closed.