Bill Gates Hangi Kitapları Tavsiye Ediyor?

Milyarder Bill Gates 12 değişik kitabı okumamızı tavsiye ediyor. Ve diyor ki: Ben haftada bir kitap okuyup bitirmeye çalışırım..

Bill Gates yıllar içinde bir düzine kitabı tavsiye için okuma listesi yapmış ki bu kitapların kendisi üzerinde oldukça büyük etki olmuş. Kitaplardan bir tanesi (aşağıdaki listenin en altındaki) benim ofisteki kütüphanemde var. Kitabın Türkçe başlığı: İstatistiklerle Nasıl Yalan Söylenir? İngilizce başlığı: How to Lie with Statistics.

Bendeki kopyası oldukça tarihi bir kopya.. Ta 1954 yılında basılmış. Bu kitabı okuduğumu hatırlamıyorum. Belki de karıştırmışımdır ama çok mesleki bir kitap diye düşünerek başından sonuna kadar okumamışımdır… Şimdi okumak zamanı! Bu kış okunacaklar listeme ekledim bile! Tavsiye icin teşekkürler Bill Gates.. bill gates ve tavsiye ettigi kitaplar

istatistiklerle yalan soylemek

Ofisteki kütüphanemde "İstatistiklerle Nasıl Yalan Söylenir?" başlıklı kitap var. Ve bu çok eski, çok değerli bir kopyedir çünkü gercekten de 1954 yılının (25inci) basımıdır. Tarihi bir kopye yani.. ?
Ofisteki kütüphanemde “İstatistiklerle Nasıl Yalan Söylenir?” başlıklı kitap var. Ve bu çok eski, çok değerli bir kopyadır çünkü gercekten de 1954 yılının (25inci) basımıdır. Tarihi bir kopya yani..