Soğan Kabuğundaki Şifa

Soğan kabuğu günlük diyete eklenirse şu sorunları önleyebilir:
Obezite
Kolon (kalın bağırsak) kanseri
Kardiyovasküler hastalıklar
Tip 2 diyabet
Mide ve sindirim sistemi bozuklukları

Reçete ile Egzersiz

Dr. JoAnn Manson diyor ki: Reçete ile yazılacak günlük düzenli 30 dakikalık yürüyüşler belki de hastanın alabileceği en değerli ve önemli tavsiyedir..

Diyabet Hastalığına Çare: Bamya Suyu

Bir araştırmanın sonuçlarına göre bamya çekirdekleri ve dış yüzeyi anti-diyabetik özelliklere sahiptir. Bu sayede kan şekeri seviyesi istikrarlı hale gelebilmektedir.

Acı Yiyecekler Ömrü Uzatıyor

Derinlemesine yapılan analizlerin sonuçları; kırmızı acı biberin kanserden ölüm riskini azalttığı, kalp hastalıklarını önlediği ve diabeti engellediği bulundu.

Hamilelikte Diyabet ve Otizm

En yeni çalışmalardan birinin sonuçlarına göre hamilelik başlangıcında, ki bu süreçte bebeğin beyni oluşmaktadır, diyabet tanısı konulan annelerin otistik çocuk doğurma olasılığı oldukça yüksek..

Mısır Şekeri

Baklavadan şekerlemeye, içeceklerden ekmeğe, konservelerden çocukların tercih ettiği abur cubura kadar hemen her gıda maddesine giren früktoz hakkında laboratuar araştırmaları sürüyor.

Kola İçme!

Uzmanlara göre şekerli içeceklerin dünyada her yıl neden olduğu sağlık sorunları: 133.000 diyabet, 44.000 kalp hastalığı, 6.000 kanser.

Obez Çocuklar da Mutlu mu?

Obezlik uyku apnesi, karaciğer hastalıkları, diabet ve yüksek tansiyon gibi kronik hastalıklara yol açabilir. Kalp hastalıkları, safra taşı, astım, ve kızlarda adet sorunları da obezlikle ilgilidir.