Grip ve Hastane

Grip vakalarına hangi semptomlar görüldüğünde hastaneye gitmek zamanı gelmiştir?

Baş Dönmesi

Normalde başdönmesi hissedildiğinde su içmek ya da şekerli bir içecek içmek önerilir. Ve hatta biraz uzanmak da iyi gelebilir. Fakat.. Eğer başdönmesi 15 dakikadan uzun sürmüşse bir doktora görünmek gerekir.

Gizli Kamera Şakası

Kadın polis sabahın erken saatinde boşu boşuna oraya gelmekten pek rahatsız görünmüyordu; gülümseyerek teşekkür etti. “Güvenlikte olup olmadığınızdan emin olmak istiyoruz..” dedi. Sonra yeniden teşekkür ederek uzaklaştı..

Boşanmalar ve Kalp Krizi Riski

Araştırmacılar; “Sakın boşanmayın yoksa kalpten ölürsünüz!” demiyorlar tabi.. Kötü bir evlilik de kalp sağlığına zararlıdır. Araştırmacılar diyor ki: Doktorunuz boşanma sürecinde olduğunuzu ya da boşandığınızı bilsin. Tavsiyelerde bulunurken boşanmış olduğunuzu göz önünde bulundursun!

Doğal Afet Sonrası

Dileğimiz doğal afetlerin insanlardan uzak durması! Ama yine de hazırlıklı bulunmaktan zarar gelmez!

Acaip Şehir New York

Sokak ortasında doğum yapan kadın ve bebeği daha sonra ambulansla hastaneye kaldırılıyor.

Atlanta’da Bir Avuç Kar

İki santimlik kar ve buz karışımı ile gelen Allah’ın rahmeti, Atlanta’da yaşamı felç etti.

Rekrasyonal Kokain Kullanıcıları ve Kalp Krizi

Kokain rekrasyonal olarak kullanılsa bile tehlike saçan berbat bir maddedir. Bu yazıyı okuduktan sonra Avusturalya’lı doktorların “Kokain bir kalp krizi maddesidir” deyişini anlamak hiç de güç değil!

Doğal Afetlerin Ardından Yaşam

Deprem ve diğer felaketler üzücü ve ürkütücüdür. Buna rağmen dayanıklı olmak zorundasınız. Bu zor günleri aşacağınızdan emin olun ve kendinize güvenin. Etraftakilere de bu şekilde destek verin.