Daha Az Stres

Bol bol açık havada gez.
Bol bol oku.
Bol bol yaz.

Orman Banyosu

“Orman banyosu” terimi Japonlara aittir. Tam manasıyla şu anlama gelir: Kendini ormandaki ağaçların içine bırak, o atmosferde zaman geçir, yenilen!

3D Printer ile Spor Ayakkabısı Basmak

3D printer’lar plastik ötesinde titanyum, seramik, ağaç (tahta), çikolata, gümüş, altın ve daha birçok maddeyi eritip basabilmektedir. Üç boyutlu basılan evler, insansız uçan araçlar, kıyafetler, mücevherler, sofra takımları, yiyecekler, sağlık gereçleri, biyomedical cihazlar, protez uzuvlar ve son günlerde spor ayakkabısı üretilmiştir.

Çiçek Gibidir İnsan

Ana rahminde başlar insan hayata.. Bir çiçeğin tohumu gibidir önce..

Kısa sürede şekil değiştirir anasının merhametinde.. Tıpkı toprağa düşmüş bir tohum gibi.. Önce minicik, kendi içine katlanmış.. Sonra açılmış, büyümeye hazır..

Huzur

Huzur tohumundan bahsedeceğim. Tohumun fideye dönmüş hali barış oluyor. Sonra ağacalara dönüşüyor, oradan ormanlara. Tüm dünyayı kaplıyor küçücük huzur tohumu. İşte size bunun hikayesini anlatacağım..

Hayata Bağlanmak

Toprakla bütünleşmek hayata bağlanmaktır. İşte bu nedenle ister ev çiçeği, ister balkon bitkisi olsun, saksı dolu bitkiler doğayla çevrelenmeyi sağlar. Erk, enerji ve doğal hayatın yavaşlığı her an yakınımızda olur.

Bonzai denen illegal uyuşturucu madde

Eğer bonzai kullanıcısı henüz ölmemişse ki yanlış kullanım sonucu oldukça ölümcül bir maddedir; bağımlılık şu şekilde kendini ele verir:

Fidanlar Ağaca, Ağaçlar Ormana

Ağacın boyutları, kalp şeklinde kırmızı yaprakları, baharda açan beyaz veya mor çiçekleriyle tasvir edilen bu ağaç öyle çekiciydi..