Sevgisizlik

Sevgi birlikteliğine karar veren insanlar birlikte yolculuğa çıkmış olurlar ve birbirlerini yaşamlarına buyur ederler.

Limonata

Hayat bize limonata verince ne yapıyoruz? Tabi ki limonata!

Bir Kadın Hikayesi: Öteki Kadın, Nikah ve Çocuklar

Eğer evlenmişsen bu demektir ki karına, kendine ve ailene sadık kalmak üzere söz verdin! Aileni ve evliliğini kurtar! Ailene ve evliliğine yatırım yap! Bunu insan olduğun için yap! İnsanlık için yap! Çocuklarına örnek olmak için yap! Erkek olmak kolay, adam ol!

Sevgi, İlişki, Ayrılık

Aşklar, sevgiler, ilişkiler, sevdalar, kara sevdalar başlıyor.. Bir süre devam ediyor.. Bazıları ömürlük oluyor, ne mutlu onlara! Ama birçok ilişki ömür boyu sürmüyor. Ayrılıklar kaçınılmaz hale geldiğinde beyin duygulara ayar veriyor.

Sosyal Medya Yalnızları

Herkes kendi köşesinde.. Camdan bir dünyada.. Herkes yeni hevesler peşinde..Sosyal medya yalnızları mı oluyoruz?

Bir Kadın Hikayesi: Sahtekar Sevgili

10 yıl boyunca sevgilisi için tüm hayatını karartmış, gece gündüz yas tutmuş bu genç kadın, gazetedeki haberi okuduktan sonra ne yapacağını bilemeden kalakalıyor.

Anti-Sosyal Medya Hangisi?

Gerçek hayatta ihanet olsun ya da olmasın, sosyal medya bağımlısı olmayan eş yalnızlığa itiliyor ve eşinin kendisini teknoloji ile aldattığını düşünüyor.

Aşırı Facebook Kullanımı ve Aldatma

Araştırma sonuçları henüz yeni ilişkilerde Facebook’un bir tehdit olabileceğini ortaya çıkarmış oluyor. Üç yıldan eski ilişkilerde Facebook’un belirgin bir tehdit unusuru oluşturmadığı gözlemlendi.

Pembe Yalanlar

Eşiniz saçını kestirmiş ve siz laf olsun diye beğendiğinizi söylüyorsunuz. Ya da hiç içinizden gelmediği halde sabah öpüşerek ayırlıyorsunuz. Çok kızgın olduğunuz halde dişlerinizi sıkarak karınızı sevdiğinizi söylüyorsunuz. Hiç mi yapmadınız?

Sadakatsizlik, Yalan ve Hırsızlık

Yalancılar, aldatanlar ve hırsızlar bozulmuş, yozlaşmış insanlardır. Bu kötü özellikler zamanla alışkanlık yapar ve yalan, dolan, uydurmaca, kandırmaca, sahtekarlık normalleşir; dolayısıyla toplum dejenere olur.