Kuzey Kore’nin Savaş Güdüsü

Nükleer arenada tahrip gücü yüksek füzeler çarpışmaya başlamadan, Kim durdurulamaz mı? Kim durdurabilir? Ne durdurabilir? Olamaz mı..

İşten Uzaklaşma

Yöneticiler: Çalışanların zihin, ruh, beden ve duygusal olarak işten uzaklaşmasını istemiyorsanız yukarıdaki hususlara dikkat edin.

Amerika’ya Giriş Yasağı

Amerika’nın Sesi isimli haber sitesine göre ABD başkanı Donal Trump’ın 7 müslüman ülkeye getirdiği yasaklara bakalım:

Limonata

Hayat bize limonata verince ne yapıyoruz? Tabi ki limonata!

CIA Direktörü John Brennan Radyodaydı

Ben radyoda CIA direktörünü dinlemekten çok keyif aldım. Sonuçta hergün gördüğümüz, duyduğumuz bir kişilik değil kendisi.. Sizinle de paylaştım..

Yoğun İnternet Sansürü Uygulayan Ülkeler

Hiç sansür uygulamayan ülkeler:

Arjantin, Ermenistan, Avustralya, Kanada, Estonya, Gürcistan, Almanya, Macaristan, İzlanda, İtalya, Japonya, Filipinler, Güney Afrika ve Amerika Birleşik Devletleri.

Her Yerde Drone Var

Drone’lar ve kişilerin mahremiyetine ilişkin yasalar henüz Amerika’da bile yok.

New York Pizzası, Pişirme Sanatları ve Aşçılık Okulu

Okula giden aşçı adayları; ellerini deneyimli ustaların gözetiminde eğitiyorlar, yaratıcı yanlarını bileyleyip yeni ve kendilerine ait tarifler oluşturuyorlar, sanayi-mutfak deneyimi kazanıyorlar, becerilerini mükemmleştirerek okuldan mezun olmadan önce bir restoran yöneticisi gibi çalışıyorlar, gerçek restoranlarda da deneyimler ve maharetler kazanarak mezun oluyorlar.

Ortadoğu Solunum Bozukluğu Sendromu (MERS)

• 38 Derece ateşliyseniz, nefes almakta zorlanıyor, öksürüyorsanız hekime başvurun. Eğer son zamanlarda yolculuk yaptıysanız ya da seyahatten gelen birisiyle aynı ortamı paylaştıysanız sağlık personeline bu durumu anlatın.
• Eğer belirtilen hastalık semptomları hissediyorsanız, etraftakilerle yakın kontakta bulunmayın yani; sarılmayın, öpüşmeyin, tokalaşmayın, kalabalık ortamlara girmeyin.
• Ellerinizi her fırsatta sabunlu su ile yıkayın. Kişisel hijyene dikkat edin.
• Öksürürken, aksırırken, tıksırırken veya hapşururken kolunuzla ağzınızı kapatın.