Pişirmesiz Yulaf Çerezi

Amerikalılar bu atıştırmalık eğlenceli çerezi buzlukta en az 10 dakika bekletmeden servis etmezler.. Bilin istedik! Afiyetle!

Pancar ve Pancar Yaprağı

Amerika’da hemen her şehirde yaygınlaşan şehir bahçeciliği oldukça popüler. Artık insanlar eski zamanlarda olduğu gibi evde pişirip, sağlıklı yemek tüketmek istiyorlar. Bu nedenle şehirlerde “minik tarlalar” görmek normalleşiyor. İnsanlar kendi organik mahsullerini kendileri yetiştirmenin tadına varıyorlar. Ben de şehir bahçeciliğine gönül vermiş biri olarak evimin hemen yakınında bulunan bir bahçede, fırsat bulduğumda, gönüllü çiftçilik yapıyorum. İşim bittiğimde elim kolum organik mahsullerle dolu olarak eve dönüyorum. Hem de besbedava! Büyük bir zevk!

Amerika’nın İlk Müslüman Üniversitesi

Terörün “zavallının silahı” olduğunu ve “ahlaken iflasa ugrayanların” başvurduğu bir yöntem olduğunu, ancak İslamda masum öldürmenin yeri olmadığını dünyaya duyuracak Amerikalı gençliğin yetiştirilmesi adına oldukça parlak bir gelecek vaat ediyor.

Kalp Krizinde Tedavisel Soğutma

Can kurtarma tekniğinin en önemli özelliği kalp krizi geçirmekte olan hastanın vücudunu soğutmak ve kardiyak arrest (ani kalp durması) sırasında beyinde oluşabilecek hasarı önlemek.