Periscope Uygulaması

Askeri bölgelerde, gizli devlet işlerinin yürütüldüğü yerlerde, saklı kalması kesinlike şart olan ortamlarda birilerinin Periscope çekimi yaparak naklen dağıttını da bir düşünün..

Otizm ve Erken Teşhis

Otizm nörolojik bir bozukluktur. Erken teşhis sayesinde terapi ve tedaviye, dolayısıyla beyin egzersizlerine başlanabilir. Anababaların uyanık ve dikkatli olması önerilir.

Sosyal Medyada Kimlerden Nefret Ediyoruz?

Her yer Instagram, her yer Facebook, Twitter, Vine, Pinterest!

Kendini ifade etmeye gelenler öyle benmerkezli ki onlardan başka bilen yok! En iyi onlar! En güzel onlar! En uzağa giden yine onlar!

Sosyal Medya Mutsuzluğu


Facebook’ta zaman harcayan kişi kendisini diğerleriyle kıyaslıyor. Kıyaslama kıskançlık ve hayal kırıklığı anlamına geliyor. Dolayısıyla Facebook mutsuzluğu oluşuyor.

Jetgiller, Yaratıcı düşünce ve iPhone

Jetgilleri bilmeyenler için kısa bir özet: Jetgil ailesinin en büyük özelliği fütüristik olmasıydı. 80’li yıllarda TRT’de gösterilen çizgifilm, özellikle çocukları uçan arabalar, hizmetçi robot ve video konuşmalarıyla etkilemişti.

Otistikler İçin ABD’de Neler Yapılıyor?

ABD’de otistik çocukların çoğu normal devlet okullarına gidiyor. Sağlık çalışanları ve eğitimciler, özel eğitim vererek çocuğu toplumdan dışlamanın gereğine inanmıyorlar…