Annelere Günlük Tavsiyeler

Yaşamı kolaylaştıracak günlük tavsiyeler veriyorum. Bunların bazıları kişisel tecrüblerden bazıları da etraftan öğrendiklerimden oluşan tatlı tavsiyelerdir.. Umarım işinize yarar..

Kasmayalım Lütfen Anneler!

En iyi anne ben olacağım, en güzel anları çocuklarımla ben yaşayacağım, en popüler oyuncakları ben alacağım, en bilinmedik yemekleri ben yapacağım, en yeni kitapları onlara ben okuyacağım, en en en en gösterişli anne-çocuk portresini ben çizeceğim diyen “en anneler”..

Anneler Günü Öpücüğü

Anneler günü yüzlerce yıl önce İngiltere’de ortaya çıkmış. Zengin ve soylular için hizmetçi olarak çalışan insanların, her Pazar evlerine giderek annelerini görmelerine ve aile yemeği yemelerine izin verilirmiş. Bu nedenle pazarları “annenin Pazar günü” olarak adlandırılırmış. Endüstri devriminden sonra böylesi Pazar günlerinin de sonu gelmiş ve insanlara annenin Pazar günü olabilecek tek bir gün verilmiş.. Adı Anneler Günü olmuş..

Annelerin İşi Asla Bitmez!

Bu sonuçlar Amerikan kadını için bulgulansa da dünyanın diğer yerledindeki annelerin daha az meşgul olduğu anlamına gelmez çünkü bir anne gün boyunca temizlikçi statüsünden danışmanlık mesleğine kadar birçok işin üstesinden geliyor.

Hüzünlü Anneler Günü

Anneler gününde hayatımızdaki çocuklu, çocuksuz, mutlu, mutsuz, yaşlı, genç, yakınlarda veya uzaklarda bütün kadınları mutlu edecek, maddiyata dayanmadan neşelendirecek birkaç güzel söz veya aktivite bulunabilir.