Yeni iPhone 1000 dolar!

Yeni iPhone için sıraya girecek misiniz? Bir telephone neredeyse 1000 dolar vermeye hazır mısınız?

56 yaşında kodlamayı öğrenen adam

2020 itibariyle şimdikine nazaran bir milyon daha fazla kodlama işi olacak ve istihdam gerekecek. Tabi ki o işlerin hepsi Google, Facebook, Amazon, veya Microsoft gibi dev firmalarda olmayacak. Birçok küçük teknoloji şirketi kodcu alımları yapacak.

CIA Direktörü John Brennan Radyodaydı

Ben radyoda CIA direktörünü dinlemekten çok keyif aldım. Sonuçta hergün gördüğümüz, duyduğumuz bir kişilik değil kendisi.. Sizinle de paylaştım..

Akıllı Telefon

Haberleri, sağlık verilerini ve diğer her türlü web aktivitesini barındıran cihaza akıllı telefon deriz. Telefonu bazen birilerini arayarak konuşmak için de kullanırız.

Apple İkonu Tim Cook

Apple ikonu Tim Cook günde 5-6 saat uyuyormuş. Uzun çalışma saatlerine başlamadan önce her gün düzenli egzersiz yaparak ter atıyormuş. Biz de duyduklarımızı paylaştık ki, belki birilerine ilham olur..

Emoji Klavye

Gençler tablet veya telefonlarınızda emoji app aramayı bırakabilirler çünkü emoji klavye çıktı! Yüz ifadelerini sembolleştiren ikonlarla yazmaya fırsat veren emoji klavye meraklısıyla tanışmaya hazır!

Apple ve Google Su Peşinde!

Hep birlikte suyu koruyalım! Suyu israf etmeyen, tutumlu kullanan, üstelik de bol su ile duş yapıyormuş hissi veren bu icat düş gibi! Dünyanın geri kalan kısmı da “hoşgeldin” demeli ve düşmeli peşine bu icadın!

Dövmeli Bilekte Apple Watch Çalışmıyor

İlk duyduğumda çok şaşırdığım ‘iPhone olmadan çalışmayan saat’ beni yine şaşırttı! Şimdi de bileğinizde, saatin geleceği kısımda, renkli bir dövme var diyelim. Bu durumda saat çalışmıyor.