Yoğun İnternet Sansürü Uygulayan Ülkeler

Hiç sansür uygulamayan ülkeler:

Arjantin, Ermenistan, Avustralya, Kanada, Estonya, Gürcistan, Almanya, Macaristan, İzlanda, İtalya, Japonya, Filipinler, Güney Afrika ve Amerika Birleşik Devletleri.

İyi Bir Cinsel Yaşam

Harvard Üniversitesi iyi bir cinsel yaşam için nelere gerek olduğunu açıkladı. Hatırlatalım.. Harvard sadece ABD’nin değil, dünyanın en prestijli üniversitelerinden biridir.

Kıyıya Vuran İnsanlık

Değişik ülkelerden sefere çıkmış yüz binlerce mülteciye kolaylıklar diliyorum. Umarım en kısa zamanda “evim” diyebilecekleri birer yurt bulurlar.

Gösteriş

Mevlana Hazretleri ne de güzel söylemiş.. Her dil, gönlün perdesidir. Perde kımıldadı mı, sırlara ulaşılır..

Dirhem Dirhem Marakeş

Fas çok alımlı bir ülke. Marakeş peri masallarındaki şehirleri andırıyor. Eğer oralara yolunuz düşerse bol bol portakal suyu içmeyi unutmayın çünkü tazelik ve sağlığın ötesinde enerji dağıtan bu güzelim meyve suyu oldukça ucuz.

Dünyada Barış Giderek Azalıyor

En barışçıl bölge Avrupa ve 20 huzurlu dünya ülkesinden 13 tanesi Avrupa’da bulunuyor.

Bütün Avrupa ülkeleri barış ve huzur konusunda averajın üzerinde, Türkiye hariç. Bunun tek nedeni..

Amerika’nın İlk Müslüman Üniversitesi

Terörün “zavallının silahı” olduğunu ve “ahlaken iflasa ugrayanların” başvurduğu bir yöntem olduğunu, ancak İslamda masum öldürmenin yeri olmadığını dünyaya duyuracak Amerikalı gençliğin yetiştirilmesi adına oldukça parlak bir gelecek vaat ediyor.

Kudüs’te Müstesna Mekanlar

Savasçıların, fatihlerin, dilencilerin, değişik din ve kültüre mensup hacı adaylarının, tüccarların, kölelerin, allamelerin, mekteplilerin ve diğerlerinin yüzyıllar boyunca yürüdüğü bu kutsal topraklarda hava esrik ve fazlasıyla etkileyiciydi. Kudüs atmosferi farklıydı, daha önce gördüğüm eski şehirlere benzemiyordu.