Amerika’da Dijital Detoks Modası

Bilmediğimiz güçler tüm insanlığı sağlıksız alışkanlıklarla donattılar. Neyse ki sosyal medyanın zararı, yiyeceklerin sağlıksızlığı, kötü alışkanlıkların korkunç etkileri gençler tarafından her gün daha hızlı anlaşılmakta. Ve Amerika’da başlayan dijital detoks modası sayesinde gençler sağlıklı yaşamı ve aktif unsurları seçerek “zararın neresinden dönersen kar oradadır” diyorlar!

Orman Banyosu

“Orman banyosu” terimi Japonlara aittir. Tam manasıyla şu anlama gelir: Kendini ormandaki ağaçların içine bırak, o atmosferde zaman geçir, yenilen!

Tatildeyim

Ruhen yorgunuz. Tatile çıkmak istiyoruz, dinlemek istiyoruz, dünyanın kargaşasını unutmak istiyoruz. Tatil ille de uzaklara, pahalı yerlere, herşey dahil otellere, lüks ortamlara olsun diye hayal ediyoruz. Bekliyoruz.. Hep bekliyoruz!

Süpürge

Sizleri duygusal, fiziksel, manevi ve zihinsel arınmaya davet ediyoruz.

Huzur

Huzur tohumundan bahsedeceğim. Tohumun fideye dönmüş hali barış oluyor. Sonra ağacalara dönüşüyor, oradan ormanlara. Tüm dünyayı kaplıyor küçücük huzur tohumu. İşte size bunun hikayesini anlatacağım..

Deney Kobaylarıyız

Dijital partiden uzakta kalmak olur mu? Olursa nasıl olur? Buna imkan var mı? Yoksa sosyal medya köleleri olamaya devam mı edeceğiz? Seçim bizim! Her gün seçim günü. Bugün sosyal medyadan uzak kalmayı seçmediyseniz, yarın da olur!

Detoks nedir?

Herkes detoks der ama.. #füzyonblog, detoks denen şeyi kolay bir yazı ile herkese anlatabilir.. Ne duruyorsunuz? Okuyun!