56 yaşında kodlamayı öğrenen adam

2020 itibariyle şimdikine nazaran bir milyon daha fazla kodlama işi olacak ve istihdam gerekecek. Tabi ki o işlerin hepsi Google, Facebook, Amazon, veya Microsoft gibi dev firmalarda olmayacak. Birçok küçük teknoloji şirketi kodcu alımları yapacak.

Üstün Zekanın IQ Skorları

IQ sonuçları yüksek olan bir kişinin hayatta yüzde yüz başarılı olması beklenmeyeceği gibi, IQ skorları düşük bir kimsenin hayat okulunda sınıfta kalması da asla beklenemez! Hayat çoğu kez çok çalışmak, direnç, sebat, tahammül ve duruş gibi konularda üstün zeka gerektirir.

3D Printer ile Spor Ayakkabısı Basmak

3D printer’lar plastik ötesinde titanyum, seramik, ağaç (tahta), çikolata, gümüş, altın ve daha birçok maddeyi eritip basabilmektedir. Üç boyutlu basılan evler, insansız uçan araçlar, kıyafetler, mücevherler, sofra takımları, yiyecekler, sağlık gereçleri, biyomedical cihazlar, protez uzuvlar ve son günlerde spor ayakkabısı üretilmiştir.

Cameron Diaz ve Makyajsız Selfie

Yaşlanma dediğimiz olgu fiziksel, duygusal ve manevi bir yolculuktur. Herkes yaşlılığı değişik seviyelerde kabullenir, yaşlılıkla sarmallaşır, maneviyatla tanışır, duygusal ve fiziksel boyutlarda halleşir.. Herkesin yaşlılığa yaklaşımı farklıdır..

Kanser İçin Çare Üretiliyor mu?

David Bowie ve Alan Rickman da peş peşe kanserden öldükten sonra, acaba kanser araştırmaları hangi noktada, büyük ilaç şirketleri neler yapıyor şeklinde düşünmeden edemiyor insan..

Parayla Mutluluk Olur

Hangi kıtada olduğuna ya da hangi lisanı konuştuğuna bağlı olmaksızın parayla mutluluk hissediliyor!