Trendler ve Dikte Ettirdikleri

Modaya delice uyan insan, birilerinin dediğini yapmak zorunda hisseden insandır.. Eli kolu bağlıdır onun! Moda dışı hareket edemez! Moda isterse, olur! Özgüveni yitirir modasızlıkta!

Eylül – Mehmet Rauf

Romanın özeti:
Ateşte yanmak, çaresizlik, pişmanlık, vicdan azabı, ayrılık, kıskançlık, hakaret, ihanet, güvensizlik, hüzün, hasret, ateşte yanmak.

Çeşit Çeşit Ünlüler

Eskiden ünlü dediğimizde artistleri, aktristleri, film yıldızlarını, şarkıcıları, türkücüleri, popçuları, ya da ne bileyim ünlü modelleri düşünürdük. Şimdi artık herşey gibi ‘sosyal medya ünlüleri’ de çeşit çeşit!

Herkeste Aynı Moda

Demem o ki, birileri tarafından moda yapılan birşey herkes için uygun olmayabilir. Herkes yapıyor diye yapmak sürüye dahil olmaktır, öyle değil mi? Kendin olmak farklılıktır! Bir tavsiye: Kendin ol!

Susam Sokağı Modası

2015 kışında kadınlar Susam Sokağındaki karakterler gibi bol tüylü kıyafetlerle gezeceklermiş.

İngiliz Usulü Yaz Pudingi

Bazen öyle olur ki ekmek birikir. Bayatlartiriz ama çöpe göndermekten de çekiniriz.. Umarım herkes bu şekilde düşünüyordur. Eğer öyleyse BRAVO size!

Gösteriş

Mevlana Hazretleri ne de güzel söylemiş.. Her dil, gönlün perdesidir. Perde kımıldadı mı, sırlara ulaşılır..

Kafro Pizzacısı, Elbeğendi..

Kafro canlanmış durumda.. Şimdilerde Avrupa’da yaşayanların buralara gelmesi için nedenler çoğalıyormuş.. Canlanan bir kasaba.. Avrupai bir hava. Sürreal bir ortamda sunulan lezzetli pizza.. Eskiyle yeninin, geleneksel ile modernin, gençle yaşlının, yerliyle yabancının buluştuğu bir belde olmuş Kafro..

Hafif Makyajlı Kadınlar

Harry Styles şöyle demiş: Gerçek kadın mükemmel değildir, mükemmel kadın da gerçek değildir.

Fotoşop – PhotoShop

Fotoşop her zaman kendini ele verir, ama birçok insan hala fotoşoplu kadınların magazinlerde, reklamlarda, sosyal medya sitelerinde boy gösterdiğini anlamaz!