Kadın Hikayeleri

Bazı hikayeler çok abartılmış gibi gelebilir, bazıları inanılmaz, bazıları acıklı, bazıları uyduruk.. Ama bunların hepsi kadınlar aracılığıyla bize ulaştırıldı. Siz de onlardan biri olabilirsiniz.. Bunu söyledikten sonra: Beyler.. Sizlerde de kadın hikayeleri olabilir. Siz de paylaşın!

Özgüven

Özgüven; durdurulamazlık hissi ile korkaklık arasındaki farktır. Bu farkı önce biz hissetmeliyiz ki duruşumuzu ona göre ayarlayalım ve dünyaya kendimizi ona göre gösterelim.

Küfürbaz

Küfür etmeden konuşabilecek kadar güçlü müsün? Akranlarına, arkadaşlarına, çevrene kapılmadan küfürsüz konuşmayı becerebilir misin?

Erkekler Hiç Olgunlaşmıyor

Erkeğin olgunlaşma yaşı 43 olarak tespit edildi. Buna karşın bayanlar 32 yaşında olgunlaşıyor, erkekten tam 11 yıl önce!

Fazla Kilolar Hakkında Negatif Konuşmak

Kilolarla ilgili negatif konuşma kadınların ortamda sevilip sevilmediğine bir ölçü teşkil ediyor, bunun da ötesinde dinleyici kadınların kendi vücut imgeleriyle ilgili yerli yersiz endişeye kapılmalarına neden oluyor.

Küfür Normal mi?

Ağzı bozuk bir toplum olmamızda düzeysiz şarkıların ve videoların da rolü var tabi ama unutmayın “herkes yapıyor olsa da yanlış yanlıştır, hiç kimse yapmıyorsa bile doğru daima doğrudur”. Küfür etmek zorunda değiliz. Küfürle yaşamak zorunda değiliz.