Kadın Hikayeleri

Bazı hikayeler çok abartılmış gibi gelebilir, bazıları inanılmaz, bazıları acıklı, bazıları uyduruk.. Ama bunların hepsi kadınlar aracılığıyla bize ulaştırıldı. Siz de onlardan biri olabilirsiniz.. Bunu söyledikten sonra: Beyler.. Sizlerde de kadın hikayeleri olabilir. Siz de paylaşın!

Bir Kadın Hikayesi: Gelin ve Kaynana

“Gelinim ve oğlum hamilelik sırasında benimle yaşadılar. Doğumunda gelinimin yanından hiç ayrılmadım. Bebek dünyaya geldikten sonra da her şeyiyle ilgilendim, her şeyini iyi biliyorum..” diyen kaynana daha neler anlattı?

Bir Kadın Hikayesi: Mutsuz Bir Evlilik

Soyluluk, hayatta duruşla ilgili mühim bir meseledir. İsterse her aile soylu olabilir! Soylu aileler önce kendi ailelerinin ihtiyaçlarından ve mutluluğundan emin olur, sonra etrafta ilgiye muhtaç kimselere hayır yaparlar. Onlar soyludur, hassastır, içtendir ve insandırlar. Gerçek insan!

Lohusa Kadını Süt Korur mu?

Doğurganlığın ne zaman geri döneceğini tahmin etmek güçtür. Genelde, kadınlar doğumdan 6 ay sonra adet görmeye başlar ve doğurgan hale gelir. Fakat adet görmeye başlamak doğurganlığın kesin bir göstergesi değildir.

Kadınlar; Şunları Yapmaktan Sakınmalısınız

Stres hem beden hem de sinir ve ruh sağlığını bozuyor. Kadınlar stresle ilgili bozukluklardan erkeklere göre iki kat fazla etkileniyor. Daha fazla depresyon ve endişe bozuklukları çekiyor.