Çay İçmek Felçleri Engelleyebilir

Çay içmek olası bir felç riskini engelleyebilir fakat düzenli çay içmek ve aşırıya kaçmadan kararınca içmek öneriliyor.. Detayları okumak için linke tıklayınız..

Cushing Sendromu Diye Bir Hastalık

Türkan Şoray bir hane halkı ismidir. Herkesin çocukluğunda, gençliğinde belleklerde yer etmiştir. Cushing sendromu hastalığı ile ilgili kısa bilgiyi de kendisine şifa dileklerimizle paylaşıyoruz.

Himalaya Tuzu

Himalaya tuzu oldukça sağlıklı, bunun nedeni milyonlarca yıl önce yeryüzünde bulunan okyanus yataklarında meydana gelmiş olması. Günümüze kadar antik okyanus yataklarında el değmeden beklemiş olması. Modern zamanın çevre kirliliğinden etkilenmediği için, en pür, saf ve temiz formunda günümüze ulaşmayı başarmış olması..

Civanın Sağlığa Zararları

Nelerde civa bulunur?
Pil
Termometre ve barometre
Ampul
Elektrik prizleri
Diş ürünleri/dental dolgular
Cilt beyazlaştırıcı kremler/kozmetikler

Sudaki Sihir

Su Zayıflatır!

Su kendi başına bir sihir gibidir ama yağ yakan bir özelliğe sahip değildir. Buna karşın su içerek kilo verilebilir çünkü vücutta oluşan fazlalıkları atmaya yardımcı olur. Daha fazla su içmek, daha çabuk kilo vermek anlamındadır. Yemeklerden önce su içmek, çok yemek yemeyi önler ve metabolizmayı hızlandırır. Şekerli içecekler yerine su tercih etmek de karın ve bel bölgesindeki yağları eritir.

Çörek Otunun 6 Faydası

Çinliler için çörekotu tam manasıyla bir gençlik iksiri! İlerleyen yaşla meydana gelen deformasyonlar, endişeyle meydana gelen yıpranmalar, ağaran saçlar, görme bozuklukları, işitme kaybı ve ötesi..

Üç Zehirden Biri GDOlu Gıdalar

Yaygın olarak sunulan üç zehiri bilmek herkesin hakkı. GDO da dahil, bunları bilinçli olarak tüketip tüketmemek ise seçeneğe bağlı.

Enerji İçeceklerindeki Tehlike

Araştırmalar gösteriyor ki bu içecekler kusma, baş dönmesi, karın ağrısı, hızlı kalp çarpıntısı, göğüste rahatsızlık hissi, felç, karaciğer hasarı, karaciğer yetmezliği, solunum bozuklukları, psikolojik rahatsızlıklar, hipertansiyon, kalp yetmezliği beklenmedik sorunlara neden olabiliyor. Hatta ölümlerle sonuçlanabiliyor.

Enerji İçecekleri

Bu içecekler genelde geç vakitlere kadar ders çalışarak ödev bitirmeye uğraşan öğrenciler tarafından tercih ediliyor.

Migren ve Boyalı Gıda Maddeleri

Gıda boyları meyveli bonbon şekerleri, dondurma, patates cipsi ve gazlı içeceklerde bulunur. Sadece boş kalorilli yiyeceklerde değil aynı zamanda hazır turşu, çedar peynir, hazır makarna, krakarler, reçeller, salça, limonata, spor içecekleri, ve hazır doğum günü keklerinde bulunur.