Yıllara Meydan Okumak

Kültür, tecrübe, beceri, olgunluk olmadan yıllara meydan okumanın salt dış görünüşten ibaret olduğunu düşünüyorsanız, lütfen okumayı bırakın! Size dolgu ve botoks sitesi gerek! Aksi taktirde devam edin okumaya:

Cameron Diaz ve Makyajsız Selfie

Yaşlanma dediğimiz olgu fiziksel, duygusal ve manevi bir yolculuktur. Herkes yaşlılığı değişik seviyelerde kabullenir, yaşlılıkla sarmallaşır, maneviyatla tanışır, duygusal ve fiziksel boyutlarda halleşir.. Herkesin yaşlılığa yaklaşımı farklıdır..

Mavi Göz Hayranıyız

ABD’de bir medikal grup göz rengini değiştirmeyi başardığını iddia ediyor. Lazer teknolojisiyle kahverengi göz rengini maviye dönüştürebildiklerini söylüyorlar.

Yaşlı demiyoruz, Tonton diyoruz

Profesör 85 yıllık yaşamına rağmen beyin gücü yerinde, uyanık, kreatif, türetici, yenilikçi bir karakter. Konuşmasından sağlıklı bir fiziksel yapıya ve keskin bir hafızaya sahip olduğu belliydi.

Botoks Duyarsızlığı Gerçek mi?

Ikincisinde ise toplam 56 kadın ve 39 erkek denek kullanılmış. Bu deneklerin yüzlerine “anti Botox” sürülmüş. Bu madde yüz kaslarının hareketini arttıran türden bir maddedir.

Bakımlı Erkekler Aşırı mı?

Kadın gibi erkekler de her yaşta bakımlı olabilir ama aşırıya kaçmadan, tutku haline getirmeden yapılırsa sağlıklıdır.

Botoks Bebekleri

Kaliforniya’lı bir psikolog “Günümüzde kimse 30’undan gün almış olmak istemiyor. Sosyal medyada tanışanların ilk istediği şey birbirlerinin yüzünü görmek, bu yüzden profillerine en gergin ve pürüzsüz yüzlü fotoğraflarını asıyorlar” diyor.