Hayvanlara Şefkat

Hayvanlara şefkat gösteren insan, ilgisini kendisinden ve maddi değerlerden uzaklaştırarak güçsüz ve muhtaç bir canlıya yönlendirmiş oluyor. Manalı davranışlar bağışıklık sistemini de güçlendiriyor. Ayrıca empati duymasına neden oluyor. Böyle insanlar daha güvenilir kişiler olarak biliniyor. Tüm bunların tersi de doğrudur. Hayvanlara şefkat duymayan insanlar antisosyal ve psikolojik sorunları olan kimselerdir.

Pancar ve Pancar Yaprağı

Amerika’da hemen her şehirde yaygınlaşan şehir bahçeciliği oldukça popüler. Artık insanlar eski zamanlarda olduğu gibi evde pişirip, sağlıklı yemek tüketmek istiyorlar. Bu nedenle şehirlerde “minik tarlalar” görmek normalleşiyor. İnsanlar kendi organik mahsullerini kendileri yetiştirmenin tadına varıyorlar. Ben de şehir bahçeciliğine gönül vermiş biri olarak evimin hemen yakınında bulunan bir bahçede, fırsat bulduğumda, gönüllü çiftçilik yapıyorum. İşim bittiğimde elim kolum organik mahsullerle dolu olarak eve dönüyorum. Hem de besbedava! Büyük bir zevk!

Sapıklık, Sapkınlık, Sapıkça ve Sapmış Davranışlar

Cinsel düşüncelerin hayatını nasıl etkiliyor? Diyelim ki bir video seyrettin ve oradaki fantazi süsleyen şeyleri aklından çıkaramaz oldun. Öyle ki normal yaşamını sürdüremiyorsun ve sadece o video ile yaşıyorsun. Bu nokta sapıklık noktasıdır.

Çok Görevlilik

Enformasyon çağındayız. Her yerden her an üzerimize gelen bilgi ile bombardıman ediliyoruz. Hepsine vakit ayırmamız imkansız, bu yüzden çok görevliliği icat etmişiz!

Mars’tan Gelen Selfie

Mars’taki toprak toplama işlemini hemen sonuçlandırsak keşke.. Hemen anlayabilsek oralarda yaşayabilir miymişiz.. Aferim bize insanlık! Dünyayı altından ateşe verdik! Tam bir kaos oluşturduk. Şimdi kaçacak yer arıyoruz. Soru: Acaba Mars’ta hayat var mı?

Engerek Zehirli Ab-ı Hayat Burada!

Genç kızlara bir çift sözüm var: Engerek yılanı zehirinden yapılan kremin 40+ kadınlarda kırışıklıkları yok ettiği söyleniyor. Asılsız! “Eğer yaşlı kadında çizgiler kayboluyorsa, genç kadında çizgilerin oluşmasına izin vermez..” deniliyor. Tamamen asılsız! İnanmayın. Tamamen kandırmaca!

Uykusuzluk Endişeli Boyutlarda

Uyku sayesinde beyin, yapması gereken yönetici görevini başarıyla uygular, öğrenme ve hafıza aktiviteleri iyi ve yeterli bir uyku ile tamamlanır.