Bazen Yalnızlık Hissederiz..

Ben diyorum ki.. Yalnızlık hissettiğimizde hemen bir yolunu bulup kendimizi kalabalığın ortasına atalım.. Hepimiz bazen yalnızlık hissederiz.. Önemli olan bu duygunun gece gündüz sürmemesidir.

7 Alışkanlıkla Daha Keyifli Günler

Aşağıda sayılan 7 alışkanlık bilimsel olarak kanıtlanmış, insanın psikolojisini düzelten, moralini yükselten, yaşanan anın daha keyifli olmasını sağlayan ve olası depresyon riskini azaltan davranışlardır. Bunları zaten biliyordunuz belki.. Şimdi hatırlayın isterseniz ve her gün tekrarlayın!

Uyuşmuşluk Hissi

Birşeyi görmezden gelmek, uğraşmaktan her zaman daha kolaydır.. Uğraşmak yerine uyuşmuşluk hissi daha kolaydır. Kalbi bile uyuşturabilir insanoğlu.. Uyuşurken kötü alışkanlıklar geliştirilir, kilo alınır, alışveriş tutkusuna kapılır insan, dijital dünyadan çıkamaz, TV dizilerinden ayrılamaz, onun bunun mutsuzluğundan beslenir ve bunun gibi olumsuzluklara sarılır.

Mutsuzluğa Sürükleniyoruz

Satın aldıkça daha mutlu olacağımızı sanıyoruz. Bir hava atma yarışına girmişiz. Almak, yeniden almak, daha çok almak!

Gösteriş

Mevlana Hazretleri ne de güzel söylemiş.. Her dil, gönlün perdesidir. Perde kımıldadı mı, sırlara ulaşılır..

İnsan Vücudu Hareket İster

Varolmanın bilincine varalım. Hareketli kalalım. Moralimize hamle yaptıralım. Hayatta oluşumuza şükür borcumuzu yerine getirelim. Hareket edebiliyorsak bu bir hediyedir; ayırdına varalım.

Egzersiz Abartılmamalı

Bazı kadınlara neden egzersiz yaptıklarını sorsam.. “Kilo vermek ve şekle girmek” amacının dışında 3 amaç daha söylemelerini istesem nasıl cevaplandırırlardı çok merak ediyorum!