Konfor Yiyecekleri

Stresten arınmak için yiyeceğe baş vurduğunuz olmuştur. Her kültürün kendine özgü konfor yiyeceği vardır. Konfor yiyecekleri yendiğinde rahatlama hissedilir.. Nostaljik yemekler buna bi…

Kalp Krizi Engelleme Timi

Kalp krizi engelleme timi listedekileri kapsar.. Ama egzersiz ve sağlıklı yaşam biçimi adapte etmek de kesinlikle unutulmamalıdır!

3D Printer ile Spor Ayakkabısı Basmak

3D printer’lar plastik ötesinde titanyum, seramik, ağaç (tahta), çikolata, gümüş, altın ve daha birçok maddeyi eritip basabilmektedir. Üç boyutlu basılan evler, insansız uçan araçlar, kıyafetler, mücevherler, sofra takımları, yiyecekler, sağlık gereçleri, biyomedical cihazlar, protez uzuvlar ve son günlerde spor ayakkabısı üretilmiştir.

Şubat Ayı, Kalp Ayı

Şubat ayı kalp ayı dedik.. Öyleyse kalbimize dikkat edelim.. Yiyecek seçimleri yaparken kalp kalp diyelim!

Romantik Sevgililer Günü Hediyeleri

Bazı ilişkiler mal, mülk, para, hediye, ve her çeşit materyal üzerine kurulmuştur. Bazıları ise daha derinliklidir. Derinlikli ilişkilerde hediyeler olabildiğince romantiktir. Diğerleri ise gösteriş ve yapmacık doludur.

Yürümenin Yararları

Günde sadece 21 dakikalık yürüyüş (haftada toplam 2.5 saat) ile kalp, damar ve kardiyovasküler hastalıklara yakalanma riski yüzde 30 oranında düşürülebiliyor. Yürüyüş sayesinde diyabet, kanser, yüksek tansiyon ve yüksek kolesterol gibi rahatsızlıklar da minimize edilebiliyor.

14 Şubat Sevgililer Günü ve Kırık Kalpler

Ayrılık acısını tek başına yaşamayın. Sırtınızı arkadaşlara yaslayın. Birlikte yürüyüşlere çıkın. Birlikte egzersiz yapın. Birlikte yemeğe ya da kahve içmeye gidin. Ailenizi de hiç unutmayın. Tüm zorluklarda ilk gidilecek yer ailedir.

En Güzel Çiftler

Bazı yiyecek çiftleri vardır ki hem lezzeti hem de sağlık ve zindeliği birlikte sunar.. İşte bu çiftlere birkaç örnek..

Portakal Kabuğu Şekerlemesi

Siz de yediğiniz narenciye kabuklarından şekerleme yapmayı düşünürseniz bu iş için en uygun kabuklar portakal, limon veya greyfurt kabuklarıdır.