Sürmenaj

En iyisi duygulara daima ilgi göstermektir. Böylece bir noktada patlamak, sürmenaj olmak, çaresiz kalakalmak gibi olumsuzlukları yaşamak olasılığı da ortadan kalkar.

Başkalarını Memnun Etmek

Bazen, başkalarını memnun etmek için yaşamış olduğunu uzun süre farkemez insan.
Bazen, neyi niçin yaptığını sorgulamadan yaşar insan.

Cameron Diaz ve Makyajsız Selfie

Yaşlanma dediğimiz olgu fiziksel, duygusal ve manevi bir yolculuktur. Herkes yaşlılığı değişik seviyelerde kabullenir, yaşlılıkla sarmallaşır, maneviyatla tanışır, duygusal ve fiziksel boyutlarda halleşir.. Herkesin yaşlılığa yaklaşımı farklıdır..

Özel İlişkiler

Gerçek potansiyele ulaşmak için iyi ilişkiler gereklidir. İlişki nedir? İlişki; bağlantı, birliktelik ve bağlılık gibi özel ve güzel anlamlar içerir. İçinde bulunduğumuz ilişkinin şekline ve biçimine göre ya yaşantımızı daha iyi hale getiririz ya da kendimize ve etrafa zehir ederiz.

Hamileyim! Neler yemeliyim?

Hamileyim.. Ne yemeliyim..
Cevap: Önce anneciğine sor.. O yönlendirsin seni.. Öyle sağlıklı ve dengeli besin sunan bir yemek kültürümüz var ki.. Öyle bilgili aşçı annelerimiz var ki.. Annelere sorarsak kesin en doğru cevabı alırız.. Ama belki onlar benim aşağıda yazdığım gibi akademik bir dille anlatmazlar..

Yoğurdun Yararları

Yoğurdun yararları say say bitmez, bunlara potasyum, kalsiyum, magnezyum, çinko ve B2 ve B12 vitaminlerini de ekleyelim.