Canın Sıkıldığı O Yer

Hepimiz insanız ve gün gelir can sıkılır. Etrafta dayanacak bir gerçek ve yakın bir insan varsa ne mutlu size.

Karşılıklı Bağımlılık

Karşılıklı bağımlılık denen şey ilişkide bir tarafın diğerinden daha çok fedakarlık yapması anlamına geliyor.

Erkekte Aranan Özellikler

Sonuçta hepimiz insanız ve mükemmel değiliz. Ama eşiyle tek yürek olmak için elinden geleni yapıyorsa bir erkek, o ilişki her gün daha iyiye gidecektir. 

Muhtaç Olmak

Sokakta el açmış muhtaç birini gördüğümüzde çoğunca birkaç kuruş verip geçiştiririz. Başımızın gözümüzün sadakası olsun isteriz. Muhtaç olduğu için el açanların birçoğu gerçekten zor durumdadır, ama hepsi değil. Yine de içimizden geldiğince muhtaçları sevindirmek iyidir.

Kalite ve Kalitesizlik

İnsan ilişkileri de hayat gibidir.. İnişli çıkışlıdır. Bazen çatışmalar yaşanır.. Örneğin aile içinde sürtüşmeler gibi, yakın arkadaşla takışmak gibi, iş arkadaşıyla tartışmak gibi veya markette suratı asık çalışanla ağız dalaşı yapmak gibi..

Gerçek Güzellik

Güzellik soyut bir kavramdır. Kimine göre dış görünüşle ilgilidir, kimine göre yürekle.. Eğer siz de gerçek güzelliğin yürekten geldiğine inanıyorsanız, slogan niteliğindeki bu yazımızı okuyun. Ve unutmayın ki gerçek güzellik kıyas götürmez! Umarım günlük düşünce gıdanıza takviye yapabilmişizdir. Gerçek güzeller ve güzellikler doldursun hayatınızı!

Hüzün

Eskiyi olduğu gibi kabul etmek ama yeniye doğru umut solumak gerekir. Eski bitmiştir, çizilmiştir, bozulmuştur, hurda olmuştur.. Adı üstünde eski!

Ağlamak

Ağlamak ruhun derinliklerinden yüzeye çıkar. Gözyaşlarının yüzeye çıkması, kendimizi serbest bırakmak gibidir.. “Ağla, ağla.. Açılırsın..” dedikleri şey aslında insanın kendini rahat bırakmasından başka birşey değildir!