Soğan Kabuğundaki Şifa

Soğan kabuğu günlük diyete eklenirse şu sorunları önleyebilir:
Obezite
Kolon (kalın bağırsak) kanseri
Kardiyovasküler hastalıklar
Tip 2 diyabet
Mide ve sindirim sistemi bozuklukları

Yabani Ot

Yabani ot dediğimiz şey duruma göre değişir.. İnsanlar da öyledir.. Bazıları için sevimsiz, istenmeyen, antipati oluşturan bir kimse, bir başkasının yaban çiçeği olabilir!

Diyabet Hastalığına Çare: Bamya Suyu

Bir araştırmanın sonuçlarına göre bamya çekirdekleri ve dış yüzeyi anti-diyabetik özelliklere sahiptir. Bu sayede kan şekeri seviyesi istikrarlı hale gelebilmektedir.

Bir Kanser-Savar Daha: Pelin Otu

Bilimciler pelin otunun demir bileşikleriyle kullanıldığında en kesin sonuçların alınacağını bulguladı. Tümörlere özel bir reseptör gönderen demir bileşikleri, kanserli hücrelerin bölünmesini ve dağılmasını sağlıyor.

Limon ve Karbonat Kansere Çare mi?

Son zamanlarda yapılan çalışmalar göstermiştir ki narenciye, özellikle limon, kanser önleyici olduğu gibi, birçok kanser çeşitlerini de iyileştiricidir. Limon, karbonat ile birleştiriğinde vücudun pH seviyesini normal hale getirir. Bu sayede kanser hücreleri çoğalamaz, vücuda dağılamaz.

Çörek Otunun 6 Faydası

Çinliler için çörekotu tam manasıyla bir gençlik iksiri! İlerleyen yaşla meydana gelen deformasyonlar, endişeyle meydana gelen yıpranmalar, ağaran saçlar, görme bozuklukları, işitme kaybı ve ötesi..

Hayattan Tarif: Karahindiba Kavurması

Karahindiba kilo kaybetmek isteyenlere de güçlü bir destek olarak bilinir. Detoks için kullanılan bu bitki, kan şekerini normal seviyelerde tutar, şişkinlikleri giderir, iltihaplanmaları yok eder ve vücudu alkalik (temiz) hale getirir.

İlaç gibi Şifalı Otlar

Günümüzde genç, yaşlı, ihtiyar, kadın, erkek birçok insan arınmak ve detoks için yeni yöntemler peşinde koşuyor. Bence zaman ve para kaybına gerek yok! Yukarıda saydığım çok faydalı bitkiler, baharatlar, ve otlar var!

Bilimsel Çalışma: Duanın Gücü

Bu çalışma Amerika’da yapıldığı için Amerikan nüfusunun inanç oranı göz önünde bulunduruluyor. Nüfusun yaklaşık yüzde 90’ı inançlıdır. Bu nedenle sonuçlar önemlidir çünkü manevi yaşamın olumlu izdüşümü klinik tedavide yardımcı olabilir. Aynı sonçlar diğer toplumlar için de geçerli olacaktır.

Sevgi Çorbası Şifadır

Tavuk çorbası ilaçtır. Tavuk suyunda bulunan bir kimyasal madde tavuk çorbasını ilaç misali şifalı bir yiyecek haline getirir.