Ağrıları Azaltmanın 6 Yolu

Gelip geçici ağrıları kısa süreliğine ağrı-kesicilerle engellemek mümkün olsa da kronik ağrılar için daha uygun yöntemler bulmak sağlık için gereklidir. Çünkü uzun süreli alınan ağrı-kesicilerin yan etkileri vardır.

Erkekte Aranan Özellikler

Sonuçta hepimiz insanız ve mükemmel değiliz. Ama eşiyle tek yürek olmak için elinden geleni yapıyorsa bir erkek, o ilişki her gün daha iyiye gidecektir. 

Kendini Vermek

Belki de günümüzde en önemli sorun insanların ilgi aralığının gitgide daralmasıdır. Bunu engellemek de mümkündür. Çözüm şuurlu ve bilinçli olmaktır.

Konuşma Bilinci

Konuşma bilinci dediğimiz şey; neyi, nerede, ne zaman, ne için ve nasıl söylediğimizdir. İnsanız ve konuşmak zorundayız. Her gün, her an, her yerde konuşuyoruz.

Düşünmeye Değer

Öyle yoğun ve dolu ki hayatlarımız.. Asıl önemli noktayı gözden kaçırmak işten bile değil..

Temel soru1) şu olmalı belki: Soru ne?
Temel soru 2) şu olmalı belki: Cevap ne?

Çok Görevlilik

Enformasyon çağındayız. Her yerden her an üzerimize gelen bilgi ile bombardıman ediliyoruz. Hepsine vakit ayırmamız imkansız, bu yüzden çok görevliliği icat etmişiz!

Siberuzay Güvenliği

Hiç beklenmedik telefonlara cevap verirken dikkatli olun. Firmanızda çalıştırdığınız kişiler, firmada çalışan yüksek rütbeli çalışanlar, network elemanları hakkında ve buna benzer konularda sorulan şahsi ve diğer bilgilere cevap vermeyin. Gelen emaillere dikkat edin. Gönderilen linkler, emin bir yerden gelmiyorsa açmayın. Hiç bilmediğiniz birinden geliyorsa kesinlikle açmayın. Şüpheli görünüyorsa açmayın. Bu emaillerin hepsini silerek temizleyin.

Duruşuna Dikkat Et!

Duruşuna dikkat et derken fiziksel manada duruştan bahsediyoruz. Ama siz hayatta duruşunuzu da gözden geçirin, isterseniz!

Hepimiz Dijital Kaygan Zemindeyiz

Akıllı para alıp veriyoruz. Tüm varlığımız dijital yaşama armağan edilmiş durumda. Akıllı para ile dijital yatırımlar yapıyoruz. Uzun vadeli yatırımlarımız bile dijital zeminde. ‘Dijital herşey’ öylesine kolay ki..

Dikkat Aralığımız Daraldıkça Daralıyor

Dikkat aralığımız daraldıkça daralmakta. Dijital çağ, dikkatsizlik çağı oldu belki de.. Dikkat dağıtma çağında yaşıyoruz desek abartmış olmayız belki de.. Nereye kadar?