Yeni Bir Gün

Yeni doğan günün enerjisiyle uyanmak, günün muhteşem mucizesini hissetmek ve hem içsel hem dışsal tazeliklere gülümsemek.

Birkaç İyi Alışkanlık (4)

Beyin jimnastik yapmayi sever böylece daha genç ve zinde kalır. O nedenle ilerleyen yaşlarda yeni bir hobi geliştirmenin yararlı olduğu bilinir.

En Uzun ve Çok Sıcak Günlerde Ramazan

2014 yılının Ramazanı, Haziran ayının sonu itibariyle başlıyor. Çeşitli dünya ülkelerinin halkları en az 14 saat, en fazla 20 saat olmak üzere oruç tutacaklar.

Sevdiklerin İçin Dua Et!

Araştırmacıar duanın ilişkilerde ne kadar etkin olduğunu tam olarak bilmiyor ve son zamanlarda bu sır perdesini aralamaya çalışıyorlar.

Bitlis Ziyareti

Nemrut Dağında kış sporları da yapılabiliyor, 10 yıl kadar önce bir kayak tesisi oluşturulmuş. Kışın kayak, yazın trekking ve kamp kurmak için ideal bir bölge olduğu söyleniyor.

Stres, Stres, Bir Kez Daha Stres

Tehdit altında olduğumuzda, korktuğumuzda ya da normal dengeyi bozcak durumlar ortaya çıktığında verdiğimiz reaksiyonun ismi strestir. İster gerçek olsun isterse hayali, tehlike hissedersek vücudumuz “savaş veya sıvış” moduna geçer. Buna strese tepki vermek denir. Stres, düşüncelerimizi, duygularımızı, vücudumuzu ve davranışlarımızı etkiler. Fakat herkesi farklı şekil ve boyutlarda etkiler.

Harmoni

Bazen yazılarımı kendimi telkin etmek icin yazıyorum. Harmoni başlıklı yazım da bana, kendimi ve yaşamımı düzene koymam için yazılmıştır. Belki başkaları için de faydalı olur.

Yüreğini Rahat Bırak

Yüreği rahat bırakınca içsel gücümüzü yeniden keşfedebiliriz ve yeni kapılar açılabilir.

14 Şubat Sevgililer Gününün Anlamı Nedir?

“Asırlar önce bir katolik keşişin çiftleri evlendirmesi, sonra hapse girmesi, ölmeden önce sevdiği kıza romantik bir not göndermesi modern yaşantıda neden kutlanıyor?” derseniz cevap açık: Amaç ekonomiyi canlandırmak.