Yıllara Meydan Okumak

Kültür, tecrübe, beceri, olgunluk olmadan yıllara meydan okumanın salt dış görünüşten ibaret olduğunu düşünüyorsanız, lütfen okumayı bırakın! Size dolgu ve botoks sitesi gerek! Aksi taktirde devam edin okumaya:

Televizyon

Çöp kutusu değiliz ki.. Seçerek seyrederiz, öyle değil mi? Bu söylediklerim yaşlılar, hareket edemeyenler, evden çıkamayanlar ve hastalar için değil tabi.. Belki televizyon onların tek eğlence kaynağıdır.. Ama gençler.. Ve genç beyinlere sahip insanlar için TV’den daha faydalı birçok şey var! Kabul eden? Etmeyen? Edilmiştir!

Hepimiz Değiştik

Hayatta birçok duraklar vardır. Bazı durakların arası uzun, bazılarının arası kısadır. Bazı durakların arası çetindir, bazılarının arası kolay ve eğlencelidir.

Bir Kadın Hikayesi: Mutsuz Bir Evlilik

Soyluluk, hayatta duruşla ilgili mühim bir meseledir. İsterse her aile soylu olabilir! Soylu aileler önce kendi ailelerinin ihtiyaçlarından ve mutluluğundan emin olur, sonra etrafta ilgiye muhtaç kimselere hayır yaparlar. Onlar soyludur, hassastır, içtendir ve insandırlar. Gerçek insan!

Boşanmalar ve Kalp Krizi Riski

Araştırmacılar; “Sakın boşanmayın yoksa kalpten ölürsünüz!” demiyorlar tabi.. Kötü bir evlilik de kalp sağlığına zararlıdır. Araştırmacılar diyor ki: Doktorunuz boşanma sürecinde olduğunuzu ya da boşandığınızı bilsin. Tavsiyelerde bulunurken boşanmış olduğunuzu göz önünde bulundursun!

Bir Kadın Hikayesi: 40 Yıllık Evlilik

Günümüzün gençleri aşkı teknolojik aygıtlardan bulacaklarını sanıyorlar. Belki buluyorlar ama birlikteyken bile ellerindeki dijital edevatlara gömülmüş gibiler. Oysa birbirleriyle konuşmalılar, anı yaşamalı ve dakikaların zevkine varmalılar.

Akıllı Mücevher

Amaç dijital dünyadan tamamen kopmak değil, sadece denge kurmak. Bu amaçla akıllı takılar hala dijital dünyayla bağlantı sağlıyor ama önemsiz şeylere vakit harcamaktan uzaklaştırıyor.

Aşk Analizi

Laf aramızda.. Kimse aşk analizi felan yapmaz. Olsa olsa böyle bir analiz #füzyonblog’da yapılır! Aşk analizi mi olurmuş demeyin. Bakın, oluyormuş!

Bir Kadın Düşmanı – Reşat Nuri Güntekin

Gerçekte hiç olmamış duyguları varmış gibi göstererek, kişisel menfaat uğruna, karşısındakinin yaşam hevesini söndüren insanlar yok mu? Çıkar uğruna “duygusal tatmin” sağlayan kalpsizler hiç utanmaz mı? Sahi, bu acımasızlar yaptıklarıyla övünürler mi?

Gri Boşanmalar

İleri yaşta boşanmaya “gri boşanma” denir. “Kır saçlı” ya da “Ak saçlı” boşanmalar da dendiği olur..

Aşk ve Evlilik

Sağlıklı bir evlilik için aşk bir başlangıçtır. Evlilikte aşk olursa iyi olur ama aşk tek başına yeterli değildir.