Robotların Yükselişi

Robotların yükselişi nedeniyle işi elinden alınan insanlara kayıtsız şartsız aylık gelir verilmesi kanunlaştırılmaya çalışılıyor.

Amazon-Go

Ben de gitmek istiyorum Amazon Go marketlere.. Almak istediklerimi çantama attıktan sonra kuruş ödemeden dükkandan çıkıp gitmek.. Eğlenceli olmalı! Şimdilik yalnızca ABD’nin Washington eyaletinin başkenti Seattle’de bulunuyor.

İnternet Suçları

İntikam pornosu, adından da anlaşılabileceği gibi, iki kişinin birlikteyken yaşadıkları cinselliğin, ayrıldıktan sonra taraflardan birinin aleyhine kullanılması.

Dedeler de Video Oyunu Oynar!

Aslında video oyunu bağımlılarının ortalama yaşı 35 olarak bilinir. Ama dedeler ve nineler de oyun oynar!

Her Yerde Drone Var

Drone’lar ve kişilerin mahremiyetine ilişkin yasalar henüz Amerika’da bile yok.

Duruşuna Dikkat Et!

Duruşuna dikkat et derken fiziksel manada duruştan bahsediyoruz. Ama siz hayatta duruşunuzu da gözden geçirin, isterseniz!

Uykusuzlar Daha Zekidir

Uykusuz kalırsan zeki olduğunu sanıyorsun.. Ve uykundan çalıyorsun.. Uykundan çaldığında ne oluyor biliyor musun? Dikkatin azalıyor. Abur cubur yiyorsun gereksiz yere kiloların artıyor. Sinirli oluyorsun, sevdiklerini haşlıyorsun.. Ama belki de en önemlisi.. Ömrün kısalıyor!

Süratle Şarj Edilen Pil

1 dakika gibi kısa bir sürede şarj edebilen bu pil rüya gibi.. Bir pilde aranan herşey var.. Bir defa oldukça ucuz! Diğer pillere göre daha güvenli ve çevre dostu çünkü alkali ve lityum pilleri gibi çevreyi kirletmiyor. Ve yanıcı değil; dolayısıyla tutuşma tehlikesi yok.

Uykusuzluk ve Genetik Değişim

İnsanlar yaşamın üçte birini uyuyarak geçiriyor. Yarasalar 20 saat uyuyor, Piton yılanı günün 18 saatini uyuyarak geçiriyor, fillere 4, yunuslara 7 saat uymak yetiyor, zürafalara ise sadece 2 saat!