Susam Sokağı ve Otizmli Çocuk

Otizmli Julia oldukça çekingen ve Büyük Kuşun elini sıkarken fazlasiyla tedirgin.. Ancak Julia seyircilere bu durumu anlatıyor ve şov devam ediyor..

Vanilyalı Chia Puding

Bütün bu yiyecekleri evde yapmak mümkün çünkü dışarıda hem pişmemiş yemek yiyorsun hem de gereğinden fazla ücret talep ediyorlar. Düşünelim bir kere.. Meyve suyu sıkmakta ne var? Pilav yaparak üzerine birkaç parça çiğ malzeme koymakta ne var? Deniz yosunu salatası yapmak, puding yapmak zor mu? Hiç değil!

Kilo Kaybettiren Yiyecekler

Bazı meyveler ve sebzeler kilo almayı önlüyor, diğerleri ise kaybetmeyi sağlıyor.

Örneğin elma, armut, yaban mersini, çilek ve turp kilo almayı önlüyor.

Yeşil Domatesli Bir Yemek Tarifi

Yaz biter, güz gelir. Yeşil domatesler dallarda kalakalır. Hala albenilidirler ama.. Hala çekici.. Bu kez yeşildir renkleri.

Kırmızı Lahana Salatası

Çiğ ya da pişmiş kırmızı lahanaya yakışan baharatlar; karanfil, küçük hindistan cevizi (öğütülmüş) ve defne yaprağıdır.

Ramazanda Hazımsızlığa Çare Yiyecekler

Uzun yaz günlerinde oruç tuttuktan sonra iftarda biraz fazla kaçırmak mümkün. Dolayısıyla hazımsızlık sorunu çekmek de olası. Bu durumda bazı meyveler ve içecekler imdada yetişebiliyor. Sindirimi hızlandıran, miğde yanmasını veya ekşimesini önleyen ve hidrasyona (su tutmaya) yardım eden yiyecekler şöyle sıralanıyor:

Tavada Elmalı Kek

Tavada elmalı kek tarifi hoşunuza gittiyse, ilginizi çektiyse deneyin çünkü çok kolay.. Yanlış yapmak çok zor!! Tarifi siz de paylaşın.

Filtrelenmiş İçme Suyu

Özellikle domates ve elma kabukları suyu filtrelemekte oldukça etkin. Çok sık görülen kirletici (pisletici) maddeleri, zararlı bazı kimyasalları temizlemekte bu iki meyvenin kabuğu iyi iş görüyor.

Erkek Sağlığı

Öyle meyveler var ki prostat sağlığından sertleşme sorununa kadar şifa sağlayan doğal ecza depoları..